Rubber Base Coat French, baza cauciucata unghii, Global Fashion, nude, 15ml, 01

Codul produsului: 8095
Soldul stocului: nu avem în stoc
120 lei
6,31 €
6,71 $
60 cumpărat
60 cumpărat
Specificaţii
Vizualizări 544
Numărul de produse î ntr-o cutie 20
Termen de valabilitate 3 ani
Numărul culorii 01
Dimensiunile
Lungimea 3.20 cm
Lăţimea 3.20 cm
Înălțimea 9.00 cm
Volum 15.00 ml

Selectați numărul corespunzător
de stele

Imagini

Nu sunt opinii despre acest produs.

aplicarea de baze colorate ca strat de nivelare,
aveți grijă să le polimerizați timp de cel puțin 120 de secunde.
FRENCH RUBBER BASE COAT, MILKY
permite ascunderea tuturor imperfecțiunilor

se polimerizează bine sub toate lămpile

aplicare uniformă

rezistență bună

densitatea este potrivită pentru uniformizare

îndepărtare ușoară

potrivit pentru unghii subțiri

datorită cauciucului întărește placa unghiei

substrat excelent și bază pentru orice culoare

se potrivește perfect cu pigmenții și sclipiciul!
AVANTAJE:
French Rubber Base Coat, Milky - este o bază de culoare nude. Aceasta vă permite să vă pregătiți în mod corespunzător și rapid unghiile pentru un design french într-o manieră profesională, precum și să creșteți aderența unghiilor cu nuanța pentru unghii. Baza este excelentă pentru unghiile french, pentru a le face mai spectaculoase, estetice și rezistente. Utilizarea unei astfel de baze îi economisește timp meșterului, deoarece nu este nevoie să aplice o culoare suplimentară înainte de aplicarea zâmbetului, unghia arată mai subțire și mai naturală.

TONE:
2145
8107
11385

Baza Coat French de la Global Fashion este o baza cauciucata, cu densitate medie, este ideala pentru o manichiura french, are o culoare asemanatoare patului unghial. Fiind bine pigmentata poate fi folosita ca si culoare pe toata unghia. Produsul ofera rezistenta indelungata si acoperire perfecta.

Colectia Baza Coat French Global Fashion este formata din 12 nuante de camuflaj. Baza coat french asigura unghiei o rezistenta indelungata, un aspect natural, delicat, ingrijit si acopera perfect imperfectiunile unghiei, asigurandu-i rezistenta crescuta la socuri si lovituri.

Produsul este fabricat din materii prime americane de inalta calitate si la aplicare nu se prelinge. Baza Coat French este usor de aplicat, grad ridicat de autonivelare, economa de utilizat.

Timp de polimerizare:

Produsul necesita 2 min de polimerizare in lampa UV sau 60-90 sec in lampa LED.

Unghiile frumos aranjate pot oferi o apariție mult mai elegantă și îngrijită întregului aspect. Atunci când dorim să obținem un aspect perfect, nu putem să trecem peste un strat de bază care să ne ajute să ne protejăm unghiile și să ne garanteze longevitatea manichiurii.  

Un produs de bază, al cărui efect este deosebit de important, este Base Coat. Astăzi vom vorbi despre Rubber Base Coat French de la Global Fashion, un produs nou, elegant și modern.

Acest produs, care se prezintă sub formă de sticlă de 15 ml, are multe avantaje. Și anume, protejează unghiile și garantează longevitatea manichiurii. De asemenea, se potrivește oricărui tip de unghii și, cel mai important, poate fi folosit pentru o manichiură french sau pentru o manichiură clasică, simplă.

Acest Base Coat este unul cu aspect de cauciuc, perfect adaptat stilului actual. Mai mult decât atât, are un efect de hidratare, care va ajuta la menținerea unghiilor sănătoase și hidratate. Formula sa îmbogățită cu vitamine face ca unghiile să fie întărite și sătrălucitoare.

Căutarea unui produs simplu și elegant pentru o manichiură casual sau pentru ocazii festive durează mai puțin timp decât crezi cu acest produs nou. Baza de cauciuc ajută la extinderea unghiilor, cu un aspect natural și simplu. Acesta pornește de la 01 Nude, o nuanță care se potrivește cu orice ținută și orice ocazie.

Câteva sfaturi de utilizare ale produsului Rubber Base Coat French: pe unghii curate aplicați un strat uniform, lăsați-l să se usuce și apoi aplicați lacul sau celelalte produse necesare îngrijirii unghiilor. În funcție de expunerea lor la activități zilnice, se recomandă și o nouă aplicare după 3-4 zile.

În plus, produsul fabulos este la dispoziția ta și este ușor de achiziționat - îl poți găsi în magazinele de specialitate sau pe site-urile online. Începeți să obțineți unghiile perfecte cu Rubber Base Coat French de la Global Fashion!