Oja semipermanenta Shine Star 8ml, 04

Codul produsului: 8156
Soldul stocului: nu avem în stoc
100 lei
5,26 €
5,59 $
11 cumpărat
11 cumpărat
Specificaţii
Vizualizări 541
Numărul de produse î ntr-o cutie 12
Termen de valabilitate 3 ani
Numărul culorii 04
Dimensiunile
Lungimea 2.50 cm
Lăţimea 2.50 cm
Înălțimea 8.00 cm
Volum 8.00 ml

Selectați numărul corespunzător
de stele

Imagini

Nu sunt opinii despre acest produs.

sunt oje semipermanente strălucitoare, ale căror sclipici strălucesc diferit în funcție de luminozitatea suportului. Acestea sunt semitransparente și se aplică peste o ojă sau un gel colorat.
OJA SEMIPERMANENTĂ
“SHINE STAR”
raportul optim între prețul rezonabil și calitatea premium ridicată

Formulă unică, sigură, adaptată la cerințele individuale ale diferitelor tipuri de unghii

Strălucire perfectă fără îngroșarea straturilor

ușor și simplu de utilizat

păstrare de lungă durată a culorii și strălucire

rezistență mai mare la deteriorări mecanice, fără ciobire sau zgârieturi pe întreaga perioadă de utilizare

gamă largă de nuanțe moderne și elegante

îndepărtarea ușoară și rapidă a ojei semipermanente
AVANTAJE:
Oja semipermanentă se prezintă într-un flacon de 10 ml, cu o pensulă foarte comodă pentru aplicarea culorii. Oja semipermanentă "Shine star" este o ojă, care, atunci când este aplicat pe diferite substraturi, creează un efect diferit (substratul deschis primește o nuanță strălucitoare de culori pastelate, iar substratul negru, nuanțe strălucitoare de violet, albastru închis, turcoaz strălucitor etc.). Cu o strălucire magnifică și o licărire unică, această serie de oje nu adaugă un volum suplimentar unghiilor, putând fi folosită aparte, dar și pentru a crea accente și elemente de design.
ml
8
001
010
009
008
007
006
005
004
003
002
CULORI:
8162
8153
8154
8155
8158
8157
8159
8161
8156
8160

Oja semipermanenta Shine Star are o textura transparenta ce imbina in sine particule de sclipici mai mici, pentru a crea unghiilor un efect senzual si miraculos.

Colectia de oje semipermanente Shine Star este formata din 10 nuante cu stralucire de briliant create pentru a satisface nevoile tuturor femeilor.

Produsul ideal de folosit in special pentru o acoperire de culoare neagra, sclipicii vor fi mai izbitoare. Dar se poate aplica ca si culoare de efect atat pe manichiurile cu oja semipermanenta de orice nuanta, cat si pe manichiurile cu gel pentru a creia efectul de stralucire inedita.

Oja semipermanenta Shine Star iti va decora unghiile si va oferi efectul «wow»! Vei fi cu siguranta in centrul atentiei!

Oja semipermanenta Shine Star este una dintre cele mai populare oje de pe piata. Acest produs este potrivit pentru persoanele care isi doresc un aspect profesional si elegant pentru manichiura lor. Oja semipermanenta Shine Star este perfecta pentru extinderea unghiilor si vine in varianta cu nuanta 04.

Daca doresti sa ai o manichiura frumoasa, cu o stralucire de durata si o culoare impecabila, atunci oja semipermanenta Shine Star este solutia ideala. Ea vine intr-un recipient compact de 8ml, astfel incat sa o poti lua cu tine oriunde te doresti. De asemenea, produsul poate fi utilizat atat pentru unghiile naturale, cat si pentru cele false.

Oja semipermanenta Shine Star vine cu o textura cremoasa, care este usor de aplicat si care se intareste sub efectul lampii LED, oferind astfel o manichiura care dureaza mult timp. Formularea speciala a acestei oje permite eliminarea rapida si usoara, fara sa deterioreze unghia naturala. Cu ajutorul unui remover special, oja Shine Star semipermanenta se poate indeparta in maximum 10 minute.

Culoarea nuantei 04 a ojei semipermanente Shine Star este un roz delicat, foarte usor de asortat la tinute diferite. Ea confera o stralucire eleganta si discreta, perfecta pentru unghii de zi cu zi sau evenimente speciale.

In concluzie, daca esti in cautarea unei oje semipermanente de calitate, Shine Star 8ml nuanta 04 este optiunea perfecta pentru tine. Cu o stralucire de durata si o culoare impecabila, vei avea mereu o manichiura frumoasa si eleganta. Iar facilitatile oferite de acest produs il fac usor de aplicat si de indepartat, fara sa deterioreze unghiile naturale.