Perie de păr, mâner roz

Codul produsului: 9055
Soldul stocului: mult
85 lei
4,44 €
4,76 $
1 cumpărat

Cantitate:

1 cumpărat
Specificaţii
Specificaţii
Vizualizări 287
Opinii (0)

Selectați numărul corespunzător
de stele

Imagini

Nu sunt opinii despre acest produs.

Peria de păr este unul dintre cele mai importante accesorii pentru ingrijirea părului. Ea este folosită pentru a descurca părul, a îndrepta buclele sau pentru a-l aranja in diferite coafuri.

Dacă îți dorești o perie frumoasă și practică, alege o perie cu mâner roz. Acesta va adăuga un plus de culoare kitului tău de ingrijire și va fi ușor de găsit printre toate celelalte accesorii din trusa ta.

Peria de păr cu mâner roz este potrivită pentru toate tipurile de păr, indiferent de textura sau lungimea acestuia. Datorită mânerului ergonomic, peria va fi mai ușor de manevrat și vei putea aranja părul mult mai repede și eficient.

În plus, peria cu mâner roz este realizată din materiale de calitate înaltă, astfel că va rezista la uzură, oferindu-ți o perioadă mai lungă de utilizare.

În concluzie, o perie de păr cu mâner roz este un accesoriu util și estetic pentru orice persoană pasionată de ingrijirea părului. Alege acum modelul preferat și începe să te bucuri de părul tău strălucitor și bine aranjat!