Pensulă mică pentru umbre Estet ES-62

Codul produsului: 9095
Soldul stocului: mult
40 lei
2,10 €
2,27 $

Cantitate:

Specificaţii
Specificaţii
Vizualizări 238
Dimensiunile
Lungimea 22.00
Lăţimea 4.00
Opinii (0)

Selectați numărul corespunzător
de stele

Imagini

Nu sunt opinii despre acest produs.

Una dintre cele mai versatile pensule de make-up pe care orice femeie ar trebui să o aibă în trusa ei de beauty este pensula mică pentru umbre Estet ES-62. Această pensulă mică poate fi folosită pentru a crea o varietate de efecte de umbrire, fie că este vorba de o privire naturală de zi sau de un look de noapte dramatic.

Această pensulă de make-up este ideală pentru aplicarea și estomparea umbrelor. Este deosebit de utilă atunci când se folosesc culori întunecate sau pietre și nuanțe de smokey. Datorită dimensiunii sale mici, permite o precizie extremă și un control delicat, astfel încât să puteți acoperi cu ușurință pliurile și contururile ochilor.

Pensula mică pentru umbre Estet ES-62 este cu adevărat unică datorită perilor săi. Aceștia sunt densi și ultra-moale, ceea ce permite o aplicare delicată și lină de culoare. Pentru o aplicare mai precisă, puteți aplica ușor presiune pe perii pensulei și, pentru un efect mai difuz, puteți estompa ușor cu degetele.

Această pensulă de make-up este, de asemenea, foarte ușor de curățat. Este suficient să o clătiți cu apă caldă și săpun delicat, iar perii se vor curăța rapid și ușor, fiind gata pentru utilizare imediată.

În general, pensula mică pentru umbre Estet ES-62 este un instrument esențial pentru orice pasionată de make-up. Este corpul perfect pentru a crea nuanțe îndrăznețe sau subtile, și datorită dimensiunii sale compacte, o puteți transporta oriunde mergeți. În plus, este fabricată din materiale de calitate superioară, care asigură un aspect și o durabilitate pe termen lung, astfel încât să puteți să vă bucurați de această pensulă de make-up pentru ani de zile înainte.