Estet Pieptene ionic 06800

Codul produsului: 9137
Soldul stocului: mult
35 lei
1,83 €
1,96 $
2 cumpărat

Cantitate:

2 cumpărat
Specificaţii
Specificaţii
Vizualizări 283
Dimensiunile
Lungimea 18.00
Lăţimea 4.00
Opinii (0)

Selectați numărul corespunzător
de stele

Imagini

Nu sunt opinii despre acest produs.

Estet Pieptene ionic 06800 - infrumuseteaza parul si protejeaza firul de par

Grijirea parului este esentiala pentru a avea un aspect sanatos, stralucitor si plin de vita de vie. Cu toate acestea, uneori poate fi dificil sa gasesti produse care sa aiba efectul dorit fara sa deterioreze firul de par. Si aici intervine Estet Pieptene ionic 06800, care este un instrument care nu numai infrumuseteaza parul, dar ii si protejeaza structura.

Regenerarea prin ioni negativi

Estet Pieptene ionic 06800 este conceput pentru a actiona prin intermediul ioni negativi, care ajuta la regenerarea firului de par si la imbunatatirea aspectului acestuia. Acesti ioni sunt produsi prin intermediul placii ceramice care se afla pe pieptene, una dintre cele mai importante componente ale dispozitivului.

Prin intermediul ionilor negativi, Estet Pieptene ionic 06800 ajuta la regenerarea firului de par si ii confera elasticitate, reducand astfel deteriorarea cauzata de temperaturi ridicate, produse chimice sau tratamente agresive de coafare.

Utilizare si beneficii

Utilizarea Estet Pieptene ionic 06800 este foarte simpla. Inainte de utilizare, este important sa spalati parul cu sampon si sa-l uscati cu un prosop. Apoi, puteti utiliza pieptenele cu ioni negativi pentru a detasa nodurile si a imbunatati aspectul parului.

Pe langa faptul ca ajuta la regenerarea si protejarea firului de par, Estet Pieptene ionic 06800 are si alte avantaje. Acesta poate fi folosit pentru a preveni electrizarea parului si pentru a oferi o coafura flexibila si voluminoasa.

In concluzie, Estet Pieptene ionic 06800 este un produs ideal pentru persoanele care sunt interesate de ingrijirea parului si de obtinerea unui look sanatos si frumos. Datorita efectului sau regenerativ si protector, acest dispozitiv ajuta la prevenirea deteriorarii firului de par si la imbunatatirea aspectului acestuia, oferindu-i elasticitate si stralucire.