Swarovski SS3 pietre albastru

Codul produsului: 9244
Soldul stocului: puțin
75 lei
50 lei
-33%
3,91 €
4,20 $

Cantitate:

Specificaţii
Specificaţii
Vizualizări 220
Dimensiunile
Lungimea 12.00
Lăţimea 7.50
Opinii (0)

Selectați numărul corespunzător
de stele

Imagini

Nu sunt opinii despre acest produs.

Swarovski SS3 pietre albastre sunt o alegere populară pentru o varietate de decorațiuni unghii, dat fiind faptul că ele adaugă un farmec unic și un efect strălucitor pe unghiile tale. Datorită strălucirii lor, aceste pietre sunt folosite în mod obișnuit pentru decorarea unghiilor, atât în ​​trecut, cât și în prezent.

Aceste pietre sunt disponibile în mai multe nuanțe și dimensiuni, însă cele albastre sunt preferate pentru efectul lor vizual strălucitor. Acestea sunt mici și pot fi aplicate pe unghia naturală sau pe extensiile de unghii. De asemenea, pot fi folosite atât pentru decorarea întregii unghii, cât și pentru a crea modele sau desene interesante.

Swarovski SS3 pietre albastre sunt realizate din sticlă de calitate superioară, astfel încât lumina să fie aproape perfectionată atunci când cade pe pietre, făcând să arate deosebit de strălucitoare. Aceste pietre sunt adesea folosite în salonul de unghii de către specialiști, dar pot fi aplicate și acasă cu puțină îndemânare.

Dacă doriți să vă decorați unghiile cu cristale Swarovski SS3 albastre, trebuie să fiți pregătiți pentru o procedură mai detaliată. În primul rând, trebuie să pregătiți unghiile prin curățarea și pregătirea perfectă a acestora. Apoi, veți aplica un strat subtire de bază pe unghie, ca și cum ați aplica un lac de unghii. În consecință, veți aplica cristalele Swarovski SS3 pe unghie, folosind un lipici special pentru cristale.

În concluzie, dacă doriți să adăugați un efect strălucitor și unic pe unghiile dvs., cristalele Swarovski SS3 albastre sunt o alegere grozavă. Acestea sunt perfecte pentru decorarea unghiilor, de la modele simple la cele mai elaborate și sunt garantate să capteze atenția când arătați unghiile dvs. noi și personalizate.