Nail Art Decoraton Set de mărgele colorate

Codul produsului: 9316
Soldul stocului: mult
60 lei
3,12 €
3,33 $
2 cumpărat

Cantitate:

2 cumpărat
Specificaţii
Specificaţii
Vizualizări 180
Dimensiunile
Lungimea 14.50
Lăţimea 7.00
Opinii (0)

Selectați numărul corespunzător
de stele

Imagini

Nu sunt opinii despre acest produs.

Nail Art Decoration Set de mărgele colorate este o alegere perfectă pentru oricine vrea să adauge un plus de culoare și personalitate manichiurii sale. Acest set conține mai multe tipuri de mărgele în nuanțe diferite, astfel încât să puteți crea cu ușurință ornamentarea unghiilor conform preferințelor proprii.

Aceste mărgele colorate sunt disponibile în diferite dimensiuni și forme, de la cele rotunde la cele cu forme geometrice sau cu diferite modele și pietre strălucitoare. Acestea sunt foarte ușor de aplicat folosind un instrument special pentru nail art și un gel special sau un săpun lichid care vă ajută să lipiți mărgelele cu ușurință.

Ornamentarea unghiilor cu mărgele colorate este o modalitate perfectă de a-ți arăta personalitatea și stilul, făcându-ți manichiura să iasă în evidență în mulțime. Această tehnică este la fel de potrivită atât pentru ocazii speciale, cât și pentru utilizarea zilnică.

În plus, Nail Art Decoration Set de mărgele colorate este foarte durabil și poate fi utilizat de mai multe ori. Mărgelele pot fi îndepărtate cu ajutorul unui solvent special pentru nail art sau cu ajutorul unei unghii speciale.

În concluzie, Nail Art Decoration Set de mărgele colorate este un instrument perfect pentru a adăuga culoare și stil manichiurii tale. Această tehnică de ornamentare a unghiilor este distractivă și ușor de realizat, indiferent de nivelul tău de experiență în nail art. Deci, nu ezitați să încercați aceste seturi de decorare a unghiilor și să luați cea mai bună decizie pentru stilul vostru personal.