Autocolante pentru unghii BP025.

Codul produsului: 9483
Soldul stocului: mult
25 lei
5 lei
-80%
1,31 €
1,42 $
1 cumpărat

Cantitate:

1 cumpărat
Specificaţii
Specificaţii
Vizualizări 225
Dimensiunile
Lungimea 15.30
Lăţimea 9.00
Înălțimea 0.01
Opinii (0)

Selectați numărul corespunzător
de stele

Imagini

Nu sunt opinii despre acest produs.


Autocolantele pentru unghii reprezintă o variantă practică și rapidă de a-ți decora manichiura. Și dacă vrei să încerci o variantă nouă, cei de la BP025 îți propun un set de autocolante pentru unghii deosebit de interesante.

Setul de autocolante pentru unghii BP025 aduce în prim-plan o serie de modele și design-uri intrate deja în preferințele fashionistelor. Cele mai multe dintre aceste autocolante sunt sub formă de dungi, praf de stele, flori, inimioare, puncte sau modele abstracte, care vor da o notă incredibil de frumoasă și personală unghiilor tale. Posibilitățile de a-ți decora manichiura sunt nenumărate, iar acest set promite să îți simplifice munca prin varietatea de modele pe care le pune la dispoziție.

Procedura de aplicare a autocolantelor este una simplă. În primul rând, trebuie să îți pregătești unghiile așa cum o faci în mod obișnuit, respectiv le modelezi și le cureți bine. Apoi, scoți autocolantul dorit de pe foaia mijlocie și îl aplici direct pe unghie. În cazul în care se aplică ușor, poți așeza autocolantul astfel încât să acopere toată suprafața unghiei. Dacă nu se lipsește ușor, poți folosi o pensulă sau un obiect ascuțit pentru a ajuta la lipirea autocolantului.

În final, lași autocolantul să se usuce bine și apoi aplici un strat de lac transparent pentru o fixare mai puternică și uniformă.

Dacă îți dorești să ai mereu unghiile îngrijite și la modă, iar tu nu ai mult timp de pierdut cu zeci de straturi de lac de unghii, autocolantele pentru unghii BP025 sunt soluția potrivită pentru tine. Pretul avantajos și multiplele modele fac din acest set un articol accesibil tuturor și de recomandat oricărui pasionat de modă și frumusețe.