Nail Art NF412 Șablon de unghii

Codul produsului: 9543
Soldul stocului: mult
20 lei
5 lei
-75%
1,05 €
1,13 $

Cantitate:

Specificaţii
Specificaţii
Vizualizări 255
Opinii (0)

Selectați numărul corespunzător
de stele

Imagini

Nu sunt opinii despre acest produs.

Nail Art NF412 este un sablon de unghii care va ajuta sa creati o varietate de modele unice si impresionante pentru manichiura sau pedichiura. Acest sablon este ideal atat pentru utilizarea in saloanele de infrumusetare, cat si pentru a fi folosit acasa, de catre oricine doreste sa isi decoreze unghiile in mod profesionist.

Sablonul este realizat dintr-un material de calitate superioara, care este rezistent si durabil. Forma sa speciala, precum si designurile variate si moderne, permit crearea unor modele unice si elegante, care impresioneaza oricine le vede.

Pentru utilizare, trebuie doar sa aplicati sablonul pe unghia curata si uscata, si sa-l fixati cu ajutorul unor benzi adezive sau al unor autocolante speciale. Dupa ce sablonul este fixat in pozitie, puteti aplica lacul de unghii sau alte materiale de decorare cum ar fi glitter sau pietre strass sau alte accesorii de unghii.

Sablonul Nail Art NF412 va ajuta sa economisiti timp si bani, deoarece nu trebuie sa cheltuiti bani la salon pentru a va decora unghiile. De asemenea, veti fi capabil sa creati modele unice si personalizate acasa, astfel incat sa fiti mereu in trend cu moda in materie de unghii.

In concluzie, daca doriti sa aveti unghiile perfect decorate si sa aratati incredibil, incercati sablonul Nail Art NF412. Este usor de utilizat, durabil si va ajuta sa creati modele unice si elegante de unghii.