Tatuaj pentru unghii 4047

Codul produsului: 9559
Soldul stocului: mult
15 lei
0,78 €
0,84 $

Cantitate:

Specificaţii
Specificaţii
Vizualizări 217
Opinii (0)

Selectați numărul corespunzător
de stele

Imagini

Nu sunt opinii despre acest produs.

Designul glisant este o tehnica populara de decorare a unghiilor, fiind potrivita atat pentru extinderea unghiilor cat si pentru unghiile naturale. Aceasta tehnica implica utilizarea unor autocolante de transfer cu model glisant si aplicarea lor pe unghii, astfel incat sa creeze iluzia unor linii in miscare.

Autocolantele de transfer 4047 sunt una dintre cele mai populare optiuni pentru designul glisant. Acestea sunt disponibile in diverse culori si modele, fiind realizate dintr-un material rezistent si durabil. Modul de aplicare al acestor autocolante este foarte simplu si poate fi realizat acasa, fara sa fie nevoie de cunostinte speciale in domeniul manichiurii.

Pentru a utiliza autocolantele de transfer 4047, este nevoie de o baza de lac in culoarea preferata si de o foaie de transfer. Intai, se aplica un strat de baza pe unghii si se lasa sa se usuce complet. Apoi, se ia o foaie de transfer si se aseaza cu partea adeziva in jos pe modelul dorit. Se apasa pe foaie pentru a asigura transferul modelului si se trage cu atentie foaia de transfer pentru a lasa autocolantul pe unghie.

Dupa ce autocolantul este aplicat, trebuie sa se aplice un strat de top coat pentru a proteja designul si a-i asigura o durabilitate mai mare. Astfel, manichiura va arata impecabil pentru o perioada mai lunga de timp.

In concluzie, designul glisant cu autocolante de transfer 4047 este o metoda simpla si accesibila pentru a adauga un plus de personalitate si stil manichiurii tale. Cu putina practica si cu cateva trucuri de baza, poti transforma unghiile tale intr-un adevarat accesoriu de moda.