Tatuaj pentru unghii 310

Codul produsului: 9586
Soldul stocului: mult
15 lei
0,78 €
0,84 $
2 cumpărat

Cantitate:

2 cumpărat
Specificaţii
Specificaţii
Vizualizări 219
Dimensiunile
Lungimea 13.00
Lăţimea 6.00
Opinii (0)

Selectați numărul corespunzător
de stele

Imagini

Nu sunt opinii despre acest produs.

Designul glisant este o tendință populară în lumea modei și a frumuseții, iar acum, acesta poate fi adus și pe unghiile tale cu ajutorul autocolantelor de transfer 310. Aceste autocolante sunt perfecte pentru cei care doresc să-și personalizeze unghiile într-un mod unic și artistic.

Designurile de autocolante de transfer 310 includ o gamă largă de imagini și modele, care sunt ușor de aplicat pe unghii. În plus, aceste autocolante sunt durabile și pot dura mult timp fără să se deteriorizeze. Acestea sunt ideale pentru a crea un design special pentru o atmosferă festivă sau pentru a accentua un eveniment special.

În plus, autocolantele de transfer 310 sunt ușor de aplicat și de îndepărtat. Ele sunt perfecte pentru vopsirea rapidă a unghiilor, indiferent de locația în care te afli. Ele sunt ideale pentru fetele care sunt mereu în mișcare, care nu au timp pentru unghii lungi și elegante sau pentru persoanele care doresc să adauge puțină strălucire unghiilor lor de zi cu zi.

Dacă dorești să aplici autocolantele de transfer 310 pe unghiile tale, ai nevoie de o bază de oja albă sau transparentă pentru a face designul mai strălucitor. Pur și simplu, aplică autocolantele de transfer pe unghii și apoi acoperă-le cu un strat de lac de unghii transparent pentru a proteja design-ul și pentru a-l face să se mențină cât mai mult timp.

Designul glisant este perfect pentru a aduce un plus de atitudine și stil unghiilor tale. Aplică autocolantele de transfer 310 pentru a crea o varietate de modele și culori care să reprezinte stilul personal al fiecărei fete. Alegerile sunt infinite cu aceste autocolante de transfer, așa că îndrăznește să creezi un design unic și special pentru unghiile tale!