Sclipici pentru unghii, argint chameleon

Codul produsului: 9879
Soldul stocului: mult
10 lei
0,52 €
0,56 $
22 cumpărat

Cantitate:

22 cumpărat
Specificaţii
Specificaţii
Vizualizări 387
Opinii (0)

Selectați numărul corespunzător
de stele

Imagini

Nu sunt opinii despre acest produs.

Argint Chameleon unghii mica reprezintă o opțiune atrăgătoare pentru persoanele care iubesc să își îngrijească cu atenție aspectul unghiilor. Această culoare este unică și oferă un efect fascinant, care îi va face pe toți cei din jur să se uite la unghiile tale.

Această culoare combină nuanțele de argint cu cele de chameleon, ceea ce face ca unghiile tale să capete o strălucire unică și o frumusețe aparte. Gratie sclipirii delicate a particulelor, poți fi sigură că unghiile tale vor fi remarcate oriunde vei merge.

Pentru a obține această culoare, ai nevoie de un gel special pentru unghii și de sclipici argintiu. Procedura de realizare a acestei manichiuri este simplă și poate fi făcută acasă, dar vei avea nevoie de un pic de pricepere și ustensile adecvate.

Pe lângă faptul că arată foarte bine, această culoare a sclipiciului este și durabilă, astfel încât vei putea bucura de manichiura ta pentru o perioadă mai îndelungată de timp. Cu ajutorul unor oje de calitate, poți păstra unghiile tale frumoase și sănătoase pentru mai mult timp.

Argint Chameleon unghii mica este o alegere inovativă și fermecătoare pentru manichiura ta. Nu vei regreta alegerea făcută și vei atrage atenția tuturor cu unghiile tale frumoase.