Decor de unghii Micky Mouse albastru

Codul produsului: 9888
Soldul stocului: puțin
15 lei
0,79 €
0,85 $
1 cumpărat

Cantitate:

1 cumpărat
Specificaţii
Specificaţii
Vizualizări 212
Dimensiunile
Lungimea 2.00
Lăţimea 2.00
Înălțimea 1.00
Opinii (0)

Selectați numărul corespunzător
de stele

Imagini

Nu sunt opinii despre acest produs.


Decorarea unghiilor este una dintre cele mai populare tendințe în materie de frumusețe de astăzi și devine tot mai populară în rândul femeilor care doresc să își exprime creativitatea și individualitatea. În cazul în care căutați să încercați ceva nou și interesant pentru unghiile tale, decorul Micky Mouse albastru ar putea fi opțiunea perfectă pentru tine!

Decorul Micky Mouse albastru este o alegere perfectă pentru amatorii de desene animate și pentru cei care își doresc un design inspirat de acest icon al Disney. Micky Mouse este un personaj îndrăgit în întreaga lume și nu există un mod mai bun de a îți exprima dragostea pentru el decât prin crearea unei manichiuri personalizate care îi poartă chipul.

Pentru a obține acest decor superb, începeți prin vopsirea unghiilor cu oja de bază albastră. Poți alege nuanța de albastru preferată, dar tonurile deschise de albastru sunt foarte populare și se potrivesc perfect cu acest desen. După ce oja s-a uscat, preiați o pensulă subțire și vopsiți urechile lui Micky Mouse pe marginile unghiilor. Fiecare ureche trebuie să fie curbată, astfel încât să se potrivească formei unghiilor tale.

Apoi, utilizați culoarea albă și pensula subțire pentru a vopsi cercul Mickey Mouse între urechi. Dacă aveți abilități de pictură, puteți încerca să ilustrați toate detaliile detașat, dar dacă nu, puteți folosi șabloane pentru a vopsi desenul în mod corect.

Aceste sărituri si tocuri pot fi intangibile pentru unii, dar pentru aceia care sunt într-o stare bună de spirit sau au un simț al jocului, ele nu sunt decât un motiv în plus pentru a fi creativ. Decorațiunile de unghii Micky Mouse albastre sunt o modalitate minunată de a vă arăta personalitatea distractivă și creativă și de a face în același timp un omagiu personajului preferat din copilărie.

Sperăm că acest mini ghid v-a inspirat să încercați acest design de unghii Micky Mouse albastru pentru a vă bucura de o manichiură personalizată și unică. Cu puțină imaginație și puțină pricepere, veți avea unghiile perfecte și cu siguranță veți atrage atenția tuturor cu unghiile frumos decorate.