Fulgi de folie pentru decorarea unghiilor (roșu și argintiu)

Codul produsului: 9912
Soldul stocului: mult
15 lei
0,78 €
0,84 $

Cantitate:

Specificaţii
Specificaţii
Vizualizări 247
Dimensiunile
Lungimea 2.00
Lăţimea 2.00
Înălțimea 1.00
Opinii (0)

Selectați numărul corespunzător
de stele

Imagini

Nu sunt opinii despre acest produs.

Fulgi de folie pentru decorarea unghiilor reprezintă o tendință populară în lumea manichiurii și pedichiurii. Acești fulgi fini, de culoare roșie sau argintie, pot fi folosiți pentru a transforma unghia simplă într-un design spectaculos.

Pentru a folosi fulgii de folie, trebuie să aveți o pregătire bună a unghiilor, tăindu-le și curățându-le cu grijă. Apoi, aplicați un strat subțire de cremă de bază de unghii și lăsați-o să se usuce înainte de a aplica lacul de unghii în culoarea dorită.

Acum este momentul să adăugați fulgii de folie. Puteți alege să aplicați fulgii doar pe o parte a unghiei sau puteți acoperi întreaga suprafață a unghiei cu ei. De asemenea, puteți alege să combinați fulgii de argintiu cu cei de culoare roșie, pentru a obține un efect spectaculos.

Pentru a aplica fulgii de folie, puteți folosi o pensulă mică și lipici special pentru unghii. Aplicarea lipiciului trebuie făcută cu atenție, pentru a evita ca fulgii să se lipească unul de altul. Apoi, pur și simplu aplicați fulgii pe unghie și presați-i ușor cu ajutorul unei pensule plate.

După ce ați terminat aplicarea fulgilor, lăsați lacul să se usuce bine. Ulterior, puteți adăuga un strat de top coat, pentru a proteja folia și a vă ajuta să păstrați designul manichiurii mai mult timp.

Fulgii de folie pentru decorarea unghiilor sunt ideali pentru evenimente speciale sau pentru a adăuga un strop de strălucire și glamour zilelor obișnuite. Cu creativitate și puțină îndemânare, puteți crea unghiile perfecte, strălucitoare și impresionante.