Decor de unghii, morcov fosfor

Codul produsului: 9991
Soldul stocului: mult
15 lei
0,79 €
0,85 $
1 cumpărat

Cantitate:

1 cumpărat
Specificaţii
Specificaţii
Vizualizări 228
Dimensiunile
Lungimea 2.00
Lăţimea 2.00
Înălțimea 1.00
Opinii (0)

Selectați numărul corespunzător
de stele

Imagini

Nu sunt opinii despre acest produs.

Decorarea unghiilor a devenit o pasiune pentru multe femei, care doresc să-și exprime personalitatea și să atragă atenția cu o manichiură unică și frumoasă. În acest sens, există o mulțime de opțiuni de decor, de la extinderea unghiilor la aplicarea de bijuterii și pietre prețioase.

Un decor interesant pentru unghii este reprezentat de morcovul fosfor, care este un pigment special ce produce un efect de lumină intensă în întuneric. Astfel, acest decor este perfect pentru petrecerile în cluburi sau pentru evenimentele speciale desfășurate la lumina neonului. Pentru a obține acest efect, se folosește o ojă specială care conține pigmentul fosfor, care se aplică pe unghiile pregătite și apoi se usucă cu ajutorul unei lămpi UV.

Morcovul fosfor poate fi combinat cu alte elemente decorative, precum paietele, culorile vibrante sau design-uri tematice. De exemplu, pentru un look de vară, morcovul fosfor poate fi folosit pentru a crea unghiile cu tematica fructelor tropicale, combinându-l cu o ojă roz sau portocalie și aplicând paiete sau mici frunze verzi.

În general, decorarea unghiilor cu morcov fosfor este o opțiune inovativă și distractivă pentru oricine dorește să iasă în evidență cu o manichiură de invidiat. Cu atât de multe opțiuni de culori și design-uri, oricine poate găsi o combinație unică care să le placă și să le reprezinte personalitatea.