Devino blogger cu Global Fashion!

Devino blogger cu Global Fashion!
Global Fashion lansează o promoție: Devin-o blogger cu Global Fashion!

Lansează un video în rețelele de socializare cu produsele noastre și primești un cadou!

Condiții de concurs:

1. Realizează un videoclip de la 15 secunde până la 1 min. Acesta poate fi: MK cu produsele noastre, recenzie video informativă, videoclipuri interesante cu produsele noastre (videoclipul trebuie să fie al tău, nu se permite folosirea videoclipului altcuiva). In videoclipul tău trebuie să fie bine vizibil folosirea produselor cu marca Global Fashion.

2. Postează videoclipul tău pe rețeaua ta de socializare (Instagram, facebook sau tik tok) și pune tag-ul paginii noastră
Instagram: @globalfashion.md
Facebook: @globalfashion.md
Tik Tok: @globalfashionmd

3. Trimiteți videoclipul necomprimat (de o calitate bună) pe Telegram sau WhatsApp la +37368271761. Vom publica videoclipul cu permisiunea ta și o să vă marcăm și noi în schimb - publicitatea noastră gratuită pentru tine.  Mai multe videoclipuri pe lună - mai multă publicitate gratuită din partea noastră!
 
* Vă dați permisiunea deplină de utilizare a videoclipurilor dvs. pentru marca Global Fashion.

Cerințe video:

- Videoclip necomprimat (de bună calitate);
- Videoclip nou filmat în ultimele 5-7 zile;
- Marca Global Fashion trebuie să fie vizibilă în fundalul videoclipului atunci când este vizionat, poate fi orice produs cu logo-ul mărcii.

4. Cadoul va depinde de calitatea videoclipului dvs. Dacă videoclipul dvs. este de calitate slabă, atunci valoarea cadoului va fi înjumătățită.

5. Veți putea primi cadoul a doua zi după ce ați verificat condițiile noastre. Veți primi un mesaj de confirmare a primirii cadoului dumneavoastră.
*Limita este de un cadou pe lună (puteți participa în fiecare lună).

6.  Puteți lua cadoul din magazinele noastre sau îl putem trimite prin poștă în toată Moldova.         
Cadourile noastre:
- Orice produs Global Fashion în valoare de 400 lei.

**Vă dezvălui un mic secret: vom selecta cele mai reușite lucrări și cei mai harnici oameni cărora le vom oferi un nou proiect: "Programul de afiliere". Unde poți tu câștiga bani.


Recomandări și sfaturi pentru o ședință foto de calitate:

1. Curățați obiectivul. Curățarea obiectivului este importantă în îngrijirea aparatului foto.  Pentru a obține cele mai bune rezultate, se recomandă utilizarea unui șervețel special conceput în acest scop.  Dacă nu aveți la îndemână un astfel de șervețel,  puteți pur și simplu să respirați pe obiectiv și să-l ștergeți cu un tricou.

2. Luați în considerare iluminarea. Iluminarea joacă un rol important în videoclipuri, la fel ca în fotografie. Pentru a obține imagini de calitate, este important să acorzi atenție iluminării. Filmați în locuri bine iluminate pentru a evita probleme precum zgomotul și umbrele nedorite care pot afecta negativ aspectul vizual. Pentru a obține rezultate optime, asigurați-vă că lumina se află în spatele dumneavoastră și că subiectul este iluminat uniform.

3. Reglați expunerea și focalizarea manual. Deși autofocalizarea este utilă în majoritatea situațiilor, în condiții de iluminare scăzută devine complet ineficientă. Prin utilizarea controlului manual al focalizării, veți obține rezultate mai bune.

4. Țineți ferm smartphone-ul sau aparatul foto. Dat fiind că smartphone-urile sunt mici și ușoare, chiar și cele mai mici mișcări pot duce la o imagine clatinată. Atunci când fotografiați fără un trepied, este important să țineți smartphone-ul cu ambele mâini și să vă țineți coatele lipite de corp pentru o stabilitate maximă.

5. Folosiți un editor video pentru a edita videoclipul. Există o varietate de opțiuni disponibile, pentru dispozitive mobile. Aceste programe vă permit să tăiați părțile inutile ale videoclipului și să combinați mai multe clipuri într-unul singur, oferindu-vă flexibilitatea de a crea un rezultat final mai bun.

VEZI PRODUSELE NOASTRE --->


📞 +37368271761 (VIBER/WHATSAPP/TELEGRAM)

📌Adresа magazinelor:

🔸 centru: Str. Mitropolit Varlaam 63, cladirea Piata Noua (pe teritoriul pietei centrale, vis-a-vis de autogara).
🔸 ciocana: Bulevardul Mircea cel Batrin 6, langa supermarketul Linella.
Data: 16.05.2023 18:53 Vizualizări: 1185