Pila electrica manichiura profesionala Strong Max 211 65W 35000 rpm: alegerea de top mesterilor de manichiura

Pila electrica manichiura profesionala Strong Max 211 65W 35000 rpm: alegerea de top mesterilor de manichiura

Pila electrică manichiură profesională Strong Max 211 65W 35000 rpm


Freza electrică manichiură Strong Max 211, 65W, 35000 rpm este un dispozitiv profesional, ce are o popularitate deosebită printre profesioniștii din industria manichiurii. Acest aparat este special conceput pentru manichiură, pedichiură, corecția unghiilor extinse, pilirea gelului si acryl, tratarea cuticulelor, nivelarea plăcii unghiilor și perfect se isprăvește cu tratarea unghiilor în procesul de pedichiură, îndepărtează pielea aspră și calusurile uscate. Cu acest aparat de înaltă performanță, tehnicianul de manichiură poate cu ușurință efectua diverse manipulări de manichiură și  pedichiură într-un mod precis și eficient.

.


.


Caracteristici


Pila electrică manichiură Strong Max 211, 65W, 35000 rpm impresionează printr-un design compact și practic, ocupând un spațiu minim pe masa de manichiură.

.


Funcționalitățile esențiale sunt plasate strategic pe unitatea centrală, în partea stîngă este plasat butonul HAND/FOOT, iar în partea dreaptă butonul de reglare a sensului de rotație.

.


Marele avantaj al acestei freze electrice constă în absența zgomotului și a vibrațiilor, datorită celor 4 rulmenți care contribuie la o funcționare mai lină a frezei.

.


.


Pila electrică manichiură Strong Max 211, 65W, 35000 rpm impresionează prin mandrina sa inovatoare din seria Strong. Designul ergonomic se mulează perfect în mână, oferind un confort optim în timpul utilizării. Mandrina dispune de un sistem de retenție dublu, asigurând o fixare sigură a capatului de freza și prevenind orice rotație neașteptată în timpul procedurii. Această abordare garantează o eficiență maximă și rezultate profesionale remarcabile în pocesul de manichiură.

.


.


.

Freza electrică manichiură Strong Max 211, 65W, 35000 rpm, este echipată cu o gamă diversificată de bituri, special concepute pentru a satisface nevoile diferitelor proceduri de îngrijire a unghiilor.

.



De asemenea, pedala de picior este concepută pentru a facilita efortul și a face munca mai ușoară.

.



Beneficiile pe care le aduce freza electrică manichiură profesională Strong Max 211 65W 35000 rpm


✅ Ansamblare de calitate

✅ Rotații pe minut și putere mare(puterea dispozitivului permite utilizarea atât pentru manichiură, cât și pentru pedichiură)

✅ Sistem alternativ de reținere dublu a capetelor de freză

✅ Design compact și elegant

✅ Funcționare continuă timp de 12 ore

✅ Sistem de răcire

✅ Funcție revers

✅ Nivel redus de zgomot și vibrații

✅ Mandrină inovatoare, cea mai puternică din gama Strong

✅ Mandrina are o greutate optimă, ușor de manevrat în orice poziție (198 gr)


✅ Sistem de protecție la suprasarcină

✅ Partea de jos are o pernuță de silicon pentru amortizare, astfel încât să nu alunece pe suprafață

.



🛍️Cumpără acum pila electrică manichiura profesională, Strong Max 211, 65W 35000 rpm cu Livrare GRATUITĂ și devino cel mai solicitat tehnician în rândul clienților!

50 cumpărat
ID: 17831
Livrare GRATUITĂ +
2 500 lei
Data: 27.03.2024 12:49 Vizualizări: 40