Știri și noutăți

Modele de unghii cu gel de vara pentru luna iunie 2024: 7 cele mai trendy idei

Modele de unghii cu gel de vara pentru luna iunie 2024: 7 cele mai trendy idei
Iată 11 idei inspirate de manichiură pentru luna iunie, variind de la vibrantele modele în culorile curcubeului până la cele mai subtile și elegante opțiuni. Fiecare stil este gândit să îți completeze personalitatea și să adauge un plus de farmec ținutei tale de vară. Alege designul care rezonază cel mai bine cu stilul tău unic și pregătește-te să strălucești în această lună plină de culoare!


01 Curcubeu ombré

.


Această tehnică de manichiură, care combină efectul ombré și utilizarea spațiului negativ, este o adevărată capodoperă de stil. Adăugând o paletă de culori inspirate de curcubeu, aceasta nu doar că respectă două dintre cele mai îndrăgite tendințe în designul unghiilor, dar transformă și fiecare unghie într-o operă de artă vibrantă, perfectă pentru sezonul estival. Aceasta este manichiura ideală pentru cei care doresc să adauge un strop de culoare și originalitate look-ului.


02 Manichiura model french cu strasuri

.

03 Multe zâmbete

.


Nail art cu fețe zâmbitoare poate aduce un strop de veselie și energie pozitivă în fiecare zi!


04 Manichiura stil french de lux

.



05 Unghii model french curcubeu

.



06 Dragostea este dragoste

.


07 Puncte curcubeu

.


Un strop de culoare întotdeauna reîmprospătează viața. În acest design, o bază albă simplă prinde viață cu un gradient vertical de puncte curcubeu.

---> Produse pentru extensii de unghii în Moldova

Vizualizări: 5171