Știri și noutăți

Freza unghii pentru manichiura DM-868-2 Global Fashion 65W 35000 rpm - calitate garantata

Freza unghii pentru manichiura DM-868-2 Global Fashion 65W 35000 rpm - calitate garantata

Freza unghii pentru manichiură și pedichiură DM-868-2 Global Fashion 65W 35000 rpm


Freza unghii electrică DM-868-2 Global Fashion, putere 65W, 35.000 rotații pe minut este un aparat de calitate, proiectat la cele mai înalte standarde. Acest dispozitiv oferă multiple utilizări, fiind ideal pentru realizarea manichiurii și pedichiurii perfecte. Aparatul este potrivit pentru manichiura semi, pedichiură și corecția unghiilor false, oferind o performanță excelentă în fiecare dintre aceste utilizări.

.


Caracteristici


Freza unghii, pila electrică DM-868-2 Global Fashion, 65W, 35.000 rpm are un design modern și practic, fiind fabricată din materiale de calitate. Culoarea roz îi conferă un aspect atrăgător, devenind un accesoriu elegant pe masa de lucru. De asemenea, are o greutate optimă, ceea ce o face ușor de transportat.

.


Pe unitatea centrală se găsesc funcțiile de utilizare: buton de pornire, regulator al vitezei de rotație, comutator al directiei de rotație a bitului și un comutator de control mâină/picior.

.


Freza unghii DM-868-2 Global Fashion, pentru manichiură-pedichiură, 35000 rpm, este echipată cu o mandrină de calitate, realizată din plastic și aluminiu. Aceasta dispune de fante speciale pentru răcirea motorului și circulația aerului, având o greutate optimă care o face ușor de manevrat în orice poziție. 

.


Mandrina nu vibrează în timpul utilizării și este robustă. Schimbarea capetelor de lucru se realizează într-un mod comod și foarte rapid.

.


.


Beneficiile pilei electrice pentru unghii DM-868-2 Global Fashion 65W 35000 rpm


✅ Putere mare

✅ Design compact și elegant

✅ Nivel minim de zgomot și vibrații pentru o funcționare optimă

✅ Facilitarea schimbării biților fără a folosi unelte suplimentare

✅ Greutate redusă

✅ Mandrină robustă și ușor de manevrat în orice poziție

✅ Fante integrate în mandrină pentru răcirea motorului și circulației aerului 

✅ Rezultate la nivel profesional

✅ Raport preț/calitate

.


Dacă ești în căutarea unui aparat ideal pentru realizarea perfectă a manichiurii și pedichiurii semipermanente, îți recomandăm cu încredere pila electrică manichiură și pedichiură DM-868-2 Global Fashion, putere 65W, 35000 rotații pe minut.

---> Cumpără online pila electrică de unghii DM-868-2 Global Fashion, Global Fashion, 65W, 35000 RPM, culoare roz - deschide linkul


Produse din aceeași categorie



Vizualizări: 111