Știri și noutăți

Freza unghii electrica Strong-90: o manichiura si pedichiura cu rezultate de calitate

Freza unghii electrica Strong-90: o manichiura si pedichiura cu rezultate de calitate
În acest articol îți vom prezenta freza electrică unghii Strong-90, evidențiind caracteristicile, beneficiile și motivele pentru care ar trebui să o alegi. 

Pila electrică unghii false Strong-90 65W 35.000 RPM


Freza electrică pentru manichiură Strong-90 este un instrument profesional de înaltă calitate. Aceasta poate fi utilizată atât pentru manichiură, cât și pentru pedichiură, fiind ideală pentru îndepărtarea ojei semipermanente, gelului UV, acrilului, precum și pentru corecița unghiilor. Cu o putere mare de 65 W și o viteză de rotație de 35.000 rpm, această freză asigură un proces de lucru eficient, oferind rezultate de calitate superioară. Modelul Strong-90 este potrivit pentru uz personal și profesional.
.

Caracteristici


Freza unghii manichiură-pedichiură Strong-90, 65 W, 35.000 rpm dispune de o unitate centrală modernă și de înaltă calitate. Designul său compact și greutatea optimă o fac foarte comodă și ușor de transportat.
.

Pe unitatea centrală se găsesc funcțiile de utilizare, inclusiv comutatorul al direcției de rotație a capătului de freză, regulatorul al vitezei de rotație, și butonul de pornire. De asemenea, este prezentă și funcția de pedală. Pila electrică funcționează stabil, cu un nivel redus de zgomot și fără vibrații.
.

Pila electrică pentru unghii Strong-90 este echipată cu o mandrină fabricată din materiale de înaltă calitate. De asemenea, dispune de un clește din oțel, care asigură o schimbare simplă și rapidă a capetelor de freză. 
.

Mandrina are o greutate optimă, este ușor de manevrat în orice poziție și nu vibrează în timpul utilizării. De asemenea, este robustă și durabilă.
.

.

Beneficiile ale frezei unghii Strong-90


✅ Putere mare: 65W

✅ Viteza de rotație până la: 35.000 RPM

✅ Perfectă pentru uz profesional și personal

✅ Vibrații și zgomot redus

✅ Silențioasă

✅ Foarte ușor de utilizat

✅ Perfectă pentru o pedichiură și manichiură spectaculoasă

✅ Greutate și dimensiuni optime

✅ Mandrină calitativă

✅ Rezultate de calitate
.

Până nu încerci freza electrică pentru unghii Strong-90, 65 W, 35.000 rpm nu vei ști cât de bună este. Îți recomandăm cu încredere această freză pentru a obține rezultate de calitate superioară. 

---> Comandă online freza electrică manichiură Strong-90, 65 W, 35.000 rpm la preț avantajos - deschide linkul

Vizualizări: 894