Decorațiuni pentru unghii, kamifubuki mix (roșu+alb)

Codul produsului: 10100
Soldul stocului: nu avem în stoc
15 lei
0,78 €
0,83 $
3 cumpărat
3 cumpărat
Specificaţii
Specificaţii
Vizualizări 114
Dimensiunile
Lungimea 2.00
Lăţimea 2.00
Înălțimea 1.00
Opinii (0)

Selectați numărul corespunzător
de stele

Imagini

Nu sunt opinii despre acest produs.

Decorațiunile pentru unghii devin din ce în ce mai populare în rândul pasionatelelor de nail art. Acestea permit să vă personalizați unghiile și să le adăugați un plus de glamour și originalitate. Între una dintre cele mai populare opțiuni se numără kamifubuki mix, care aduce o notă de culoare unică și strălucire.

Kamifubuki mix este un set de decorațiuni pentru unghii, de culoare roșu și alb. Aceste mici confetti-uri conferă unghiilor un aspect strălucitor și impecabil, pentru un efect indelibil. Acestea au dimensiuni diferite, ceea ce permite o așezare creativă și originală pe unghii.

Această cutiuță de decorațiuni pentru unghii poate fi utilizată într-o mulțime de moduri, în funcție de preferințele și imaginația fiecăruia. Fie că aplicați confetti-uri însoțite de o ojă colorată, fie că le utilizați pe unghiile elegante, fie că le combinați pentru unghiile acrilice false, opțiunile sunt nelimitate.

Decorarea unghiilor cu kamifubuki mix este simplă și accesibilă oricui, în orice moment, acasă sau la salon. Acestea adaugă un plus de glamour și unicitate, și sunt un accesoriu de nelipsit pentru orice pasionată de nail art.

În concluzie, kamifubuki mix este o decorațiune pentru unghii extrem de versatilă, care permite oricărei femei să își personalizeze manichiura și să strălucească cu unghiile frumoase și îngrijite. Alegeți kamifubuki mix și bucurați-vă de unghiile minunate!