Folie de unghii Revelion 10, 1 bucată

Codul produsului: 10177
Soldul stocului: nu avem în stoc
15 lei
0,78 €
0,84 $
3 cumpărat
3 cumpărat
Specificaţii
Specificaţii
Vizualizări 188
Dimensiunile
Lungimea 7.00
Lăţimea 4.00
Opinii (0)

Selectați numărul corespunzător
de stele

Imagini

Nu sunt opinii despre acest produs.

În ajunul Revelionului sau altor evenimente importante, unghiile sunt adeseori lasate pe ultima suta de metri in privinta pregatirii, desi ar putea fi unul dintre punctele de atractie ale tinutei. Pentru a fi pregatit in timp util si sa obtineti o manichiura stralucitoare care sa atraga privirile, exista o solutie simpla si rapida: Folie de unghii Revelion 10! 

Aceasta folie de transfer este creata special pentru a duce la un nivel inalt aparenta unghiilor dumneavoastra. Utilizarea acesteia este simpla si usor de inteles - trebuie doar sa se elimine coperta protectoare de pe folie, apoi sa se preseze foaia pe unghie. Dupa acest proces, efectul iluziei optice stralucitoare va fi de nedescris si vei atrage priviri admirative. 

Folia de unghii Revelion 10 are dimensiunile ideale pentru a se potrivi confortabil pe orice marime a unghiei, raspunzand astfel nevoilor si preferintelor dumneavoastra. O data aplicata, aceasta va dura o perioada indelungata, permitandu-va sa va bucurati de simtul satisfactiei de a avea o manichiura speciala si impresionanta pentru startul unui nou an. 

Folia de transfer pentru unghii Revelion 10 poate, de asemenea, sa fie combinata cu alte tipuri de folii pentru a obtine un efect unic si special. Astfel, creativitatea intr-ale frumusetii are un spatiu nelimitat De asemenea, este o alegere excelenta pentru petrecerile traditionale sau tematice pentru a oferi o incantare deosebita in ceea ce priveste aspectul manichiurii. 

In concluzie, daca doriti sa iesiti in evidenta la petrecerile din sezonul de sarbatoare sau sa va bucurati de o manichiura speciala pentru ocazii unice, folia de unghii Revelion 10 este o alegere excelenta. Utilizarea acesteia este simpla si rapida, fiind accesibila tuturor celor care isi doresc un aspect impresionant al unghiilor. Profitati de avantajele acestei solutii simple si eficiente si lasati unghiile dumneavoastra sa straluceasca cu un efect special de Revelion 10.