Folie de unghii Revelion 12, 1 bucată

Codul produsului: 10179
Soldul stocului: nu avem în stoc
15 lei
0,78 €
0,83 $
2 cumpărat
2 cumpărat
Specificaţii
Specificaţii
Vizualizări 224
Dimensiunile
Lungimea 7.00
Lăţimea 4.00
Opinii (0)

Selectați numărul corespunzător
de stele

Imagini

Nu sunt opinii despre acest produs.

Folie de unghii este un material special pentru a decora unghiile fara prea mare efort. Daca vrei sa arati fabulos in noaptea de Revelion, trebuie sa ai o Folie de unghii Revelion 12, 1 bucata. Aceasta folie are un model cu pietre pretioase si un efect de sidef care cu siguranta va atrage privirile tuturor.

Din momentul in care aplici Folie de unghii Revelion 12, 1 bucata, unghiile tale vor arata ca cele ale unei vedete. Procesul de aplicare a acestei folii este simplu si nu necesita cunostinte tehnice. Tot ce trebuie sa faci este sa cureti si sa hidratezi unghiile, apoi sa aplici folia pe unghiile uscate si sa o presezi usor, garantand astfel o aderenta optima.

Cu aceasta folie de unghii Revelion 12, 1 bucata, vei da un aer de eleganta si rafinament manichiurii tale. Aceasta este ideala pentru a te face remarcat in seara de Revelion. Sa aruncam o privire si asupra ambalajului acestei folii. Este usor, practic si include aproape toate informatiile de care aveti nevoie pentru a aplica folia de unghii Revelion 12, 1 bucata. Acest ambalaj nu ocupa mult spatiu in geanta ta.

In concluzie, folia de unghii Revelion 12, 1 bucata este alegerea perfecta pentru Revelion. Aceasta iti va oferi o manichiura stralucitoare, pe care o vei purta cu mandrie in seara aceasta speciala. Asadar, puneti aceasta folie la munca si pregatiti-va sa fiti in centrul atentiei in noaptea de Revelion.