Specificații tehnice:

Nume produs: lampă de unghii cu led/UV

Putere: 9W

Dimensiuni: 16,6 3,3 2,1cm

.

Lampa led rezerva, 9 W, dimensiuni 16,6*3,3*2,1 cm

Codul produsului: 10363
Soldul stocului: nu avem în stoc
180 lei
9,39 €
10,07 $
Descriere

Specificații tehnice:

Nume produs: lampă de unghii cu led/UV

Putere: 9W

Dimensiuni: 16,6 3,3 2,1cm

.

Specificaţii
Specificaţii
Vizualizări 572
Dimensiunile
Lungimea 17.00
Lăţimea 3.00
Înălțimea 2.00
Opinii (0)

Selectați numărul corespunzător
de stele

Imagini

Nu sunt opinii despre acest produs.

Lampa de gheață de rezervă 9 W este un instrument esențial atunci când vine vorba de manichiură și pedichiură. Această lampă are dimensiuni de 16,6 * 3,3 * 2,1 cm și este ușor de transportat și depozitat.

Cu o putere de 9 W, această lampă este ideală pentru utilizarea acasă sau într-un salon de înfrumusețare. Lampile de gheață sunt folosite pentru a usca gelul aplicat pe unghii, astfel încât să se asigure durabilitatea și rezistența lor la uzură.

Lampa de gheață de rezervă 9 W este ușor de utilizat și are o durată de viață lungă. Aceasta poate fi folosită pentru a usca unghiile gelificate, unghiile cu lac și unghiile acrilice. În plus, această lampă vindeca unghia rapid după îndepărtarea gelului sau acrilului.

Această lampă de gheață de rezervă 9 W este disponibilă într-o varietate de culori și stiluri pentru a se potrivi cu decorul saloanelor de înfrumusețare sau a camerelor personale.

În conclusionare, dacă sunteți în căutarea unei lampi ultra-portabile, puternice și de încredere, atunci lampa de gheață de rezervă 9 W este perfectă pentru dumneavoastră. Cu aceasta puteți avea o manichiură perfectă la orice moment, fără să fiți nevoiți să apelați la un salon costisitor.