Spider gel Metallic 5 gr 05

Codul produsului: 10411
Număr articol: SPM-05-5
Soldul stocului: nu avem în stoc
80 lei
4,19 €
4,53 $
12 cumpărat
12 cumpărat
Specificaţii
Specificaţii
Număr articol SPM-05-5
Vizualizări 181
Termen de valabilitate 3 ani
Numărul culorii 05
Dimensiunile
Lungimea 3.60
Lăţimea 3.60
Înălțimea 3.00
Opinii (0)

Selectați numărul corespunzător
de stele

Imagini

Nu sunt opinii despre acest produs.

Spider gel Metallic 5 gr 05 este unul dintre cele mai elogiabile produse pentru designul unghiilor. Este o vopsea sub formă de gel, foarte utilizată de către specialiştii în manichiură. Culoarea sa, de un argintiu lucitor, este perfectă pentru modele de tipărire, datorită capacitatii sale de a crea linii fine şi detalii delicate.

Produsul este uşor de utilizat, iar consistenţa sa densă îl face ideal pentru a fi aplicat cu precizie, fără a curge pe unghie. Spider gel Metallic este disponibil în diferite nuanţe metalice şi holografice, oferind în acelaşi timp o opţiune variată atât pentru utilizatorii profesionişti, cât şi pentru cei care se bucură să îşi facă singuri manichiura acasă.

Această vopsea pentru unghii poate fi aplicată cu un penson special, cu ajutorul căruia puteţi crea diverse modele creative, de la cele mai simple linii, până la cele mai complexe modele tridimensionale cu aspect de păianjen sau cu efectul cercurilor concéntrice. Cantitatea de 5 grame poate fi suficientă pentru o mulţime de modele în funcţie de dimensiune şi intensitatea culorilor utilizate.

Spider gel Metallic 5 gr 05 este rezistent la apă şi se usucă într-un mod rapid, ceea ce îl face ideal pentru utilizarea zilnică. În plus, prin aplicarea acestui produs, manichiura ta poate dura mai mult iarna, când efectul frezelor şi umezeala sunt mai prezente.

Astfel, pentru a da un plus de originalitate şi eleganţă unghiilor tale, alege Spider gel Metallic 5 gr 05, produsul care îţi poate oferi cele mai interesante modele la o calitate deosebită. Acest produs este disponibil atât pentru utilizatorii care se bucură de manichiura acasă, cât şi pentru specialişti în manichiură care caută produse de calitate superioară pentru a realiza la nivel profesional modelele de top.