Pensulă burete Elf bullet

Codul produsului: 10475
Soldul stocului: nu avem în stoc
21 lei
1,10 €
1,19 $
1 cumpărat
1 cumpărat
Specificaţii
Specificaţii
Vizualizări 218
Opinii (0)

Selectați numărul corespunzător
de stele

Imagini

Nu sunt opinii despre acest produs.

Pensula burete Elf Bullet este un accesoriu indispensabil în trusa de machiaj a oricărei femei. Această pensulă este special concepută pentru a aplica fardurile de ochi și de obraz cu precizie, dar și pentru a estompa umbrele și pentru a obține un aspect natural și impecabil.

Pensula burete Elf Bullet este prevăzută cu un cap plat și rotund, care are o textură fină și moale, pentru a putea aplica fardul cu ușurință și pentru a-ti permite să îl uniformizezi extrem de bine pe pleoape sau pe obraji. De asemenea, prin intermediul acestei pensule poți să creezi un efect de lumină sau de contur, prin aplicarea unor umbre discrete sau a unor nuanțe care se potrivesc tipului tău de ten.

Este important să știi că pensula burete Elf Bullet este în același timp și extrem de practică, deoarece buricul său poate fi folosit pentru a aplica machiajul sub sprâncene sau pentru a scoate agramată punctele de corecție.

În plus, această pensulă este amplu recomandată pentru că este extrem de ușor de întreținut și de curățat. Tot ce trebuie să faci este să o speli cu apă caldă și să ștergi bine buricul. După aceea, las-o să se usuce natural.

În concluzie, folosirea unei pensule burete Elf Bullet poate face o adevărată diferență atunci când vine vorba de machiajul tău de zi cu zi. Aceasta te va ajuta să obții un aspect natural, perfect și să aplici farduri cu ușurință și precizie și să estompezi umbrele pentru a obține un aspect rafinat și extrem de îngrijit.