Set de pensule 3 buc (0, 00, 000) MP-15

Codul produsului: 10637
Soldul stocului: nu avem în stoc
45 lei
2,36 €
2,54 $
Specificaţii
Specificaţii
Vizualizări 57
Opinii (0)

Selectați numărul corespunzător
de stele

Imagini

Nu sunt opinii despre acest produs.

Dacă îți plac unghiile perfecte și vrei să îți faci singură manichiura acasă, atunci trebuie să investești într-un set de pensule pentru unghii. Unul dintre cele mai populare seturi este Setul de pensule 3 buc (0, 00, 000) MP-15, pe care îl poți achiziționa de pe site-ul Beauty Prestige.

Acest set vine cu trei pensule de calitate superioară, de diferite dimensiuni, care sunt perfecte pentru aplicarea lacului de unghii, pentru crearea de modele și pentru pictura detaliată. Pensulele sunt confecționate din păr de veveriță și sunt foarte moi, astfel încât să poți lucra cu precizie și să obții un aspect profesionist.

Pensula de dimensiune 0 este cea mai mică din set și este perfectă pentru crearea de linii subțiri și precise. Pensula de dimensiune 00 este mai groasă decât cea de dimensiune 0 și poate fi utilizată pentru aplicarea lacului de unghii sau pentru crearea de modele mai ample. Pensula de dimensiune 000 este cea mai mare din set și poate fi folosită pentru aplicarea lacului de unghii sau pentru crearea de modele cu detalii mai mari.

Utilizarea acestui set de pensule pentru unghii este destul de simplă. Începe prin a-ți curăța și a-ți pregăti unghiile pentru manichiură, apoi aplică baza transparentă sau unghiile tale preferate. După ce acestea s-au uscat, poți începe să aplici lacul de unghii sau să creezi modele folosind pensula potrivită.

Cu ajutorul setului de pensule 3 buc (0, 00, 000) MP-15, poți realiza o manichiură perfectă în confortul propriei case. Mai mult decât atât, vei economisi bani pe termen lung, deoarece nu va mai fi nevoie să apelezi la saloanele de înfrumusețare pentru a-ți face unghiile.  Investește în acest set de pensule și bucură-te de o manichiură perfectă oricând dorești!