Dispersion Remover 1000 ml, Curățător Global Fashion

Codul produsului: 11069
Număr articol: Li-12-1000
Soldul stocului: nu avem în stoc
220 lei
11,56 €
12,47 $
48 cumpărat
48 cumpărat
Specificaţii
Specificaţii
Număr articol Li-12-1000
Vizualizări 1331
Opinii (0)

Selectați numărul corespunzător
de stele

Imagini

Nu sunt opinii despre acest produs.

Dispersion Remover 1000 ml și Curățător Global Fashion sunt două soluții de pregătire indispensabile în momentul extinderii unghiilor.

Dispersion Remover 1000 ml este un cleaner special de degresare care curăță unghiile și îndepărtează perfect stratul de dispersie. Aceasta soluție permite o aplicare mai eficientă a gelului sau a semipermanentului, fără a mai fi necesară o șlefuire atentă înainte de aplicarea produsului. De asemenea, acesta asigură o bună aderență între unghie și materialul de construcție, ținându-l pe loc pe toată durata procesului de aplicație.

Curățător Global Fashion este, de asemenea, un produs indispensabil în momentul extinderii unghiilor. Această soluție de curățare este ideală pentru îndepărtarea urmelor de grăsimi, de praf sau murdărie de pe suprafața unghiei și a pielii, asigurând astfel un mediu perfect pentru aplicarea cu succes a produselor de manichiură.

Aceste două soluții de pregătire sunt foarte utile în timpul procesului de extindere a unghiilor și asigură o aplicație profesională, curată și precisă. Utilizarea lor îmbunătățește semnificativ calitatea rezultatelor și asigură o durată mai lungă a manichiurii.

În cazul în care sunteți pasionată de extinderea unghiilor, nu ezitați să încercați aceste două produse minunate! Veți observa cu siguranță diferența în modul în care se aplică și se mențin pe durata utilizării.