Пеньюар для стрижки 1

Codul produsului: 11417
Soldul stocului: nu avem în stoc
14 cumpărat
Specificaţii
Specificaţii
Opinii (0)

Selectați numărul corespunzător
de stele

Imagini

Nu sunt opinii despre acest produs.


Пеньюар для стрижки este un accesoriu esențial pentru și coafor pentru a evita murdărirea sau pătarea hainelor cu păr în timpul tunsului. Aceste pelerine sunt proiectate pentru a acoperi părul și umărul decolteului, astfel încât să nu fie necesară îmbrăcarea unui alt set de haine.

În general, Пеньюар pentru стрижку este confecționat dintr-un material ușor și impermeabil, inclusiv nailon sau poliester. Aceste tipuri de materiale sunt ușor de curățat și de întreținut. Deși există multe culori disponibile, majoritatea Пеньюарелеlor pentru стрижку sunt albe, pentru a oferi un contrast clar între păr și material.

Acestea sunt disponibile în diferite dimensiuni, de la mici la extra-large, pentru a se potrivi confortabil pe orice dimensiune de corp. De asemenea, se pot regla în funcție de dimensiunea gâtului și a decolteului, pentru a se potrivi cât mai confortabil.

Un alt beneficiu al Пеньюарелор pentru стрижку este că reduc pierderea de păr în timpul tunsului. Deoarece părul este captat în interiorul pelerinei, acesta nu se întinde în jurul salonului și poate fi ușor colectat și aruncat după tuns.

În concluzie, Пеньюар pentru стрижку este un instrument important atât pentru coafori cât și pentru clienți. Deoarece acestea sunt ușor de curățat, regulate și disponibile în diferite dimensiuni, acestea constituie o investiție bună pentru oricine care se ocupă de tunsul părului.