Cap de freză, carbură, ac, crestătură galbenă L 2.3Y

Codul produsului: 11768
Soldul stocului: nu avem în stoc
100 lei
5,28 €
5,61 $
17 cumpărat
17 cumpărat
Specificaţii
Specificaţii
Vizualizări 67
Dimensiunile
Lungimea 1.80
Lăţimea 1.80
Înălțimea 7.00
Opinii (0)

Selectați numărul corespunzător
de stele

Imagini

Nu sunt opinii despre acest produs.

Fie că sunteți un profesionist al manichiurii și pedichiurii sau că ați început să vă pregătiți pentru a deveni unul, este important să înțelegeți diferitele instrumente utilizate în procesul unei manichiuri sau a unei pedichiuri. Unul dintre cele mai importante și utile instrumente este capul de freză.

Un cap de freză este un instrument rotativ aplicat pentur a tăia și a modela unghia naturală sau artificială. Există multe tipuri de capete de freză disponibile, dar cele mai comune sunt cele cu carbură.

Carburile sunt instrumente de tăiere cu margini ascuțite și dure, făcute dintr-un amestec de metale (cel mai adesea tungsten și titan). Acestea sunt folosite pentru a indeparta materialul în exces de pe unghie sau pentru a ajuta la realizarea diferitelor forme și modele.

În timp ce carburile sunt instrumente esențiale pentru a face manichiura sau pedichiura, ele nu ar fi eficiente fără acuratețea dată de alte instrumente, cum ar fi acul și creasta galbenă L 2.3Y.

Acul este un instrument de precizie utilizat pentru a realiza linii și detalii fine pe unghie. Acestea sunt, de obicei, făcute din oțel inoxidabil și au o formă subțire și lungă pentru a putea fi manevrate cu ușurință.

Crestătura galbenă L 2.3Y este unul dintre cele mai importante instrumente din kitul de manichiură și pedichiură. Aceasta este o forfecuță mică și precisă utilizată pentru a tăia cuticula de la marginea unghiei. Este important să tăiați cuticula cu grijă pentru a preveni apariția infecțiilor și pentru a obține unghiile de aspect curat și sănătoase.

În final, un cap de freză, în combinație cu carburile, acul și crestătura galbenă L 2.3Y, este esențial pentru orice tehnician de unghii. Fie că sunteți un profesionist al manichiurii și pedichiurii sau că începeți doar să vă faceți unghiile acasă, aceste instrumente vă vor ajuta să vă obțineți unghiile perfecte.