Oja semipermanenta BLACK ELITE, Global Fashion 8 ml, 004

Codul produsului: 2230
Soldul stocului: nu avem în stoc
90 lei
4,41 €
5,13 $
(5)
56 cumpărat
(5)
56 cumpărat
Deschide paleta
Specificaţii
Vizualizări 767
Numărul de produse î ntr-o cutie 6
Numărul raftului de depozitare F44 E15
Termen de valabilitate 3 ani
Numărul culorii 004
Dimensiunile
Lungimea 2.50 cm
Lăţimea 2.50 cm
Înălțimea 8.00 cm
Volum 8.00 ml

Scrie o părere despre produs

2021-10-17 13:06:57
5

Mi-a plăcut lacul, gros. Vă mulțumesc

GlobalFashion

Vă mulțumim că ați ales produsele noastre. Ne bucurăm sincer că ați avut emoții pozitive în urma achiziției dumneavoastră. Vă mulțumim pentru feedback-ul dumneavoastră, ne ajutați să devenim mai buni! Vă dorim cumpărături bune și bună dispoziție!

2021-06-16 09:37:13
5

Îmi place. Arată frumos și se poartă bine

GlobalFashion

Vă mulțumim că ați ales produsele noastre. Ne bucurăm sincer că ați avut emoții pozitive în urma achiziției dumneavoastră. Vă mulțumim pentru feedback-ul dumneavoastră, ne ajutați să devenim mai buni! Vă dorim cumpărături bune și bună dispoziție!

2018-12-03 18:22:09
5

Iubesc produsele Globalfashion.

ml
8

Oja semipermanenta BLACK ELITE asigură un finisaj durabil, de lungă durată și frumos, protejează unghia de deteriorările externe și oferă un luciu luminos și strălucitor. Ojele semipermanente BLACK ELITE sunt dezvoltate în SUA și au o compoziție hipoalergenică și o textură densă, ceea ce le face ușor de aplicat, chiar și pentru începători.
Oja semipermanenta
Black Elite
spring
summer
autumn
winter

are un design elegant al flaconului de culoare neagră, cu un motiv decorativ de păun, iar pensula practică asigură o aplicare de calitate a ojei, cu o acoperire a plăcii până la cuticule. Oja semipermanenta Black Elite are o textură groasă, nu se scurge în zona cuticulelor și pe margini, asigurând o aplicare ușoară, chiar și pentru începători. Perioada de uzură a ojei Black Elite variază între 3 și 4 săptămâni, în funcție de baza utilizată (durata de uzură datorita utilizării bazei din cauciuc).
Oja semipermanentă Black Elite
Avantaje:
o serie de reflexii strălucitoare
magia volumului
magia culorii
crearea unei iluzii cu diverse aspecte
absența compușilor toxici
o bună aderență
consistență optimă
ușurința de utilizare
compatibilitate cu diverse materiale

Oja semipermanentă BLACK ELITE 004 de la Global Fashion este cu adevărat un produs uimitor pentru extensiile de unghii și pentru a crea o manichiură frumoasă. Colecția bogată în nuanțe diverse se potrivește perfect cu orice look, evidențiind stilul și adăugând armonie aspectului fiecăruia.

Compoziția sa unică asigură o durabilitate ridicată, ceea ce înseamnă că oja semipermanentă nu-și va pierde luciul chiar și după purtare îndelungată. Cu ingrediente de înaltă calitate, oja semipermanentă BLACK ELITE nu provoacă reacții alergice, făcând-o sigură de utilizat și permitând păstrarea manichiurei perfecte pentru o perioadă îndelungată.

BLACK ELITE este alegerea perfectă pentru oricine care dorește să arate elegant și îngrijit. Cu această ojă semipermanetă, poți crea o manichiură frumoasă și îngrijită. Nu rata ocazia de a încerca acest produs minunat și de a te bucura de calitatea și eficiența sa înaltă!