Oja semipermanenta BLACK ELITE, Global Fashion 8 ml, 007

Codul produsului: 2291
Soldul stocului: mult
90 lei
4,41 €
5,13 $
(5)
104 cumpărat

Cantitate:

(5)
104 cumpărat
Deschide paleta
Specificaţii
Vizualizări 670
Numărul de produse î ntr-o cutie 6
Numărul raftului de depozitare E25
Termen de valabilitate 3 ani
Numărul culorii 007
Dimensiunile
Lungimea 2.50 cm
Lăţimea 2.50 cm
Înălțimea 8.00 cm
Volum 8.00 ml

Scrie o părere despre produs

2022-10-21 09:51:11
5

Culoare de mers pe jos 👍

GlobalFashion

Vă mulțumim că ați ales produsele noastre. Ne bucurăm sincer că ați avut emoții pozitive în urma achiziției dumneavoastră. Vă mulțumim pentru feedback-ul dumneavoastră, ne ajutați să devenim mai buni! Vă dorim cumpărături bune și bună dispoziție!

2021-11-07 06:27:06
5

Mi-a plăcut lacul gel, culoarea este frumoasă, se așează bine, pe tipssa 1 strat, cred că și în purtare va fi super. Mulțumesc vânzătorului pentru cadou)))

GlobalFashion

Vă mulțumim că ați ales produsele noastre. Ne bucurăm sincer că ați avut emoții pozitive în urma achiziției dumneavoastră. Vă mulțumim pentru feedback-ul dumneavoastră, ne ajutați să devenim mai buni! Vă dorim cumpărături bune și bună dispoziție!

ml
8

Oja semipermanenta BLACK ELITE asigură un finisaj durabil, de lungă durată și frumos, protejează unghia de deteriorările externe și oferă un luciu luminos și strălucitor. Ojele semipermanente BLACK ELITE sunt dezvoltate în SUA și au o compoziție hipoalergenică și o textură densă, ceea ce le face ușor de aplicat, chiar și pentru începători.
Oja semipermanenta
Black Elite
spring
summer
autumn
winter

are un design elegant al flaconului de culoare neagră, cu un motiv decorativ de păun, iar pensula practică asigură o aplicare de calitate a ojei, cu o acoperire a plăcii până la cuticule. Oja semipermanenta Black Elite are o textură groasă, nu se scurge în zona cuticulelor și pe margini, asigurând o aplicare ușoară, chiar și pentru începători. Perioada de uzură a ojei Black Elite variază între 3 și 4 săptămâni, în funcție de baza utilizată (durata de uzură datorita utilizării bazei din cauciuc).
Oja semipermanentă Black Elite
Avantaje:
o serie de reflexii strălucitoare
magia volumului
magia culorii
crearea unei iluzii cu diverse aspecte
absența compușilor toxici
o bună aderență
consistență optimă
ușurința de utilizare
compatibilitate cu diverse materiale

Oja semipermanentă BLACK ELITE de la Global Fashion este o ojă profesională de înaltă calitate, creată pentru a oferi o culoare incredibil de durabilă și vibrantă. Dezvoltat cu un accent deosebit pe rezistență, acest produs menține calitatea culorii și luciul timp de până la 4 săptămâni după aplicare.

Unul dintre beneficiile cheie ale ojei semipermanente BLACK ELITE este rezistența sa la deteriorare. Datorită formulei speciale, aceasta nu se crapă, păstrând aspectul perfect al unghiilor pentru o perioadă lungă de timp, inclusiv în activitățile de zi cu zi.

Oja semipermanentă BLACK ELITE se remarcă prin pigmentarea sa excepțională, asigurând o acoperire completă a unghiei cu o culoare bogată și intensă. 

Deosebit de impresionant, acestă ojă semipermanentă rezistă la lumina soarelui fără a-și pierde luciul și nu se estompează în timp. Astfel, manichiura va rămâne întotdeauna proaspătă și originală.

Cu oja semipermanentă BLACK ELITE, veți arăta întotdeauna elegant, bine îngrijit și atractiv. Bucurați-vă de culori vibrant și de lungă durată pe unghii, având încredere în calitatea profesională a Global Fashion.