Уценка Фрезер розовый 35000

Codul produsului: 12300
Soldul stocului: nu avem în stoc
1 cumpărat
Specificaţii
Specificaţii
Opinii (0)

Selectați numărul corespunzător
de stele

Imagini

Nu sunt opinii despre acest produs.

Уценка Фрезер розовый 35000 este o ofertă specială de la unul dintre cei mai mari producători de freze pentru unghii. Această freză este disponibilă la un preț redus datorită unor defecte minore de fabricație, care nu afectează performanțele sale. 

Freza este fabricată dintr-o oțel de înaltă calitate și este acoperită cu un strat de nuanță roz foarte frumoasă. Are o putere de 35.000 rpm și poate fi utilizată pentru o varietate de activități de îngrijire a unghiilor, cum ar fi îndepărtarea cuticulelor și a pielii moarte, formarea unghiilor sau scurtarea lor.

Datorită greutății sale reduse și a designului ergonomic, freza poate fi manevrată ușor și precis, fără să obosești mâinile. Are și o funcție de control al vitezei, care vă permite să o ajustați în funcție de nevoile și preferințele dumneavoastră.

Cu acest produs, puteți efectua un tratament profesionist al unghiilor și să aveți unghiile perfecte acasă, fără să trebuie să mergeți la salon sau să plătiți sume mari de bani pe servicii cosmetice.

Dacă sunteți interesat de această ofertă specială, nu ezitați să o comandați online sau să o cumpărați de la unul dintre distribuitorii autorizați ai producătorului. Beneficiați astfel de un produs de calitate la un preț avantajos.