Aparat dublu de topit ceara in caseta (culoare pentru a alege de la: alb, roz, turcoaz) Ceară în casetă - 2 buc Benzi 75 buc

Set de epilare, super pret, nr. 2

Codul produsului: 12375
Soldul stocului: nu avem în stoc
465 lei
405 lei
-13%
24,44 €
26,35 $
7 cumpărat
7 cumpărat
Descriere

Aparat dublu de topit ceara in caseta (culoare pentru a alege de la: alb, roz, turcoaz) Ceară în casetă - 2 buc Benzi 75 buc

Specificaţii
Specificaţii
Vizualizări 910
Opinii (0)

Selectați numărul corespunzător
de stele

Imagini

Nu sunt opinii despre acest produs.

Daca esti in cautarea unui set de epilare care sa iti ofere o solutie completa pentru indepartarea parului nedorit, atunci trebuie sa arunci o privire asupra setului de epilare cu pret accesibil si eficient, numarul 2.

Acest set contine o varietate de accesorii concepute pentru a oferi epilare de inalta calitate, indiferent de zona corpului pe care doriti sa o epilati. In primul rand, setul vine cu un epilator puternic si precis, care este echipat cu numeroase capete de epilare. Acestea includ un cap cu discuri patentat, care poate indeparta parul de la radacina pentru o piele catifelata si fara iritatii.

In plus, setul mai include si o foarfeca de precizie, ideala pentru ingrijirea sprancenelor sau a altor zone sensibile, cum ar fi zona axilei. De asemenea, setul contine si un mini epilator, care poate fi folosit pentru epilarea parului din zonele mai greu accesibile.

Cu un pret accesibil, setul de epilare numarul 2 este ideal pentru oricine doreste sa experimenteze cu epilarea acasa, fara a cheltui prea mult. Produsele din acest set sunt de calitate superioara, astfel incat puteti fi sigur ca veti primi o epilare eficienta si durabila.

In concluzie, daca esti in cautarea unui set de epilare eficient si accesibil, numarul 2 este o alegere excelenta. Cu multiple accesorii, puteti obtine o epilare completa si fara probleme, fara sa cheltuiti prea mult. Asadar, daca doriti sa aveti o piele catifelata si curata, acest set este cu siguranta solutia potrivita pentru tine.