Типсы для наращивание ногтей, арочные, прозрачные 100 шт

Codul produsului: 12410
Soldul stocului: nu avem în stoc
84 cumpărat
Specificaţii
Specificaţii
Vizualizări 38
Dimensiunile
Lungimea 16.00
Lăţimea 9.00
Înălțimea 1.50
Opinii (0)

Selectați numărul corespunzător
de stele

Imagini

Nu sunt opinii despre acest produs.

Tipsurile arcuite reprezintă o soluție perfectă pentru a crea un efect curbat și elegant pe unghiile tale. Datorită formei lor, acestea se adaptează perfect la linia naturală a unghiei, conferind mâinilor rafinament și grație.

Această opțiune versatilă oferă numeroase avantaje maeștrilor manichiuriste: în primul rând, sunt ideale pentru a mări lungimea unghiei, permițând clienților să-și transforme radical aspectul și să obțină o manichiură atrăgătoare. În al doilea rând, tipsurile arcuite pot fi folosite pentru a corecta forma unghiei, ajutând la îndreptarea neregularităților sau imperfecțiunilor care pot apărea la unghiile naturale.

Achiziționarea tipsurilor arcuite de calitate pentru extensiile de unghii este acum o sarcină ușoară! Global Fashion este magazinul unde vei găsi o gamă largă de tipsuri de unghii, special concepute pentru a vă ajuta să creați manichiuri unice și frumoase. Aici, veți găsi produse de înaltă calitate, care vă vor permite să realizați lucrări de artă pe unghii, fie că sunteți profesionist sau pur și simplu vă place să vă răsfățați mâinile acasă.