Perie reversibilă Global Fashion (ovală, 00 - 9mm)

Codul produsului: 12562
Soldul stocului: nu avem în stoc
22 cumpărat
Specificaţii
Specificaţii
Vizualizări 48
Dimensiunile
Lungimea 17.50
Lăţimea 1.40
Înălțimea 1.40
Opinii (0)

Selectați numărul corespunzător
de stele

Imagini

Nu sunt opinii despre acest produs.

Peria reversibilă Global Fashion este un instrument indispensabil pentru oricine își dorește să obțină unghiile perfecte și frumoase. Această perie ovală are o dimensiune de la 00 la 9mm și poate fi utilizată pentru a crea o varietate de modele și efecte pe unghii.

O caracteristică unică a acestei perii este faptul că poate fi utilizată pe ambele părți, fiind astfel foarte practică și economică. Pe de o parte, este formată din fire fine de nailon pentru a ajuta la aplicarea cu precizie a lacului de unghii și pentru finisarea marginilor unghiilor. Pe de altă parte, partea opusă este formată din fire mai rigide și purtătoare de pigment, pentru a permite crearea de modele și efecte.

Cu ajutorul acestei perii, puteți crea o varietate de modele, cum ar fi linii drepte, puncte, pete sau chiar modele mai complexe, cum ar fi flori sau modele geometrice. Indiferent de nivelul dvs. de experiență în aplicarea lacului de unghii și în arta de a picta pe unghii, peria reversibilă Global Fashion este foarte ușor de utilizat și de manevrat.

De asemenea, peria este foarte durabilă și poate fi utilizată pentru o perioadă îndelungată de timp fără să se deterioreze. În plus, datorită dimensiunilor sale compacte, peria poate fi ușor de depozitat și transportat oriunde doriți să vă faceți manichiura.

În concluzie, peria reversibilă Global Fashion este un instrument indispensabil pentru oricine își dorește să obțină o manichiură perfectă și frumoasă, fără a fi nevoie să cheltuiți o avere. Cu ajutorul acestei perii, puteți crea modele și efecte incredibile pe unghii, astfel încât să aveți întotdeauna un aspect impecabil.