Un set de lustruire pentru lustruirea unghiilor 40 buc., Oval 1

Codul produsului: 12606
Soldul stocului: nu avem în stoc
4 cumpărat
Specificaţii
Specificaţii
Vizualizări 1
Opinii (0)

Selectați numărul corespunzător
de stele

Imagini

Nu sunt opinii despre acest produs.

Unghiile frumos lustruite sunt o parte importanta a frumusetii noastre si exista numeroase instrumente care ne pot ajuta sa obtinem acest lucru. Un set de lustruire 40 de bucati, Oval 1, este un instrument de baza pentru toate persoanele care isi fac unghiile acasa sau la salon.

Setul de lustruire Oval 1 contine 40 de buffere pentru unghii. Aceste buffere usor de folosit sunt realizate dintr-un material special care ajuta la lustruirea unghiilor fara sa le afecteze. Oval 1 este de dimensiuni mici, astfel incat instrumentul este ideal pentru utilizarea la domiciliu sau la salon.

Pentru a folosi aceste buffere, este important sa incepeti prin a curata unghiile si a le pregati pentru lustruire. Acest lucru poate fi facut prin inmuierea unghiilor in apa calda pentru cateva minute, mentinand astfel cuticula moale si usor de indepartat. De asemenea, puteti folosi o pila pentru a scurta unghiile si a le da forma dorita.

Dupa pregatirea unghiilor, este timpul sa incepeti lustruirea lor folosind bufferele Oval 1. Incepeti prin a folosi un buffer mai aspru, pentru a indeparta zgarieturile sau rugozitatea de pe unghii. Apoi, treceti la bufeurile mai fine, pana cand unghiile devin catifelate si stralucitoare.

In final, puteti aplica un strat subtire de ulei pentru cuticule sau un strat de lac transparent pentru a proteja si a intari unghiile. Setul de lustruire Oval 1 este perfect pentru oricine doreste sa isi lustruiasca unghiile acasa pentru un finisaj profesionist.

In concluzie, setul de lustruire Oval 1 este un instrument de frumusete extrem de util in orice trusa de unghii. Acest set va ajuta sa obtineti unghiile frumoase si stralucitoare pe care le doriti, fara a fi nevoie sa mergeti la salon. Cu un astfel de instrument la indemana, va puteti bucura de unghiile sanatoase si perfect lustruite oricand doriti.