Perie de gel Global Fashion Peacock, teșită # 4

Codul produsului: 12779
Soldul stocului: nu avem în stoc
Specificaţii
Specificaţii
Vizualizări 37
Dimensiunile
Lungimea 21.50
Lăţimea 4.00
Înălțimea 1.00
Opinii (0)

Selectați numărul corespunzător
de stele

Imagini

Nu sunt opinii despre acest produs.

Pensula pentru gel de la Global Fashion este un instrument practic și de încredere pentru extensiile de unghii. Vârful său bizotat oferă un control și o precizie excelentă în aplicarea gelului, permițându-vă să creați linii frumoase și îngrijite pe unghii.

Unul dintre principalele avantaje ale acestei pensule este forma sa ergonomică, care asigură o utilizare confortabilă și convenabilă. Fabricată din materiale de înaltă calitate, este foarte durabilă și are o durată de viață lungă.

Pensula de la Global Fashion nu este ideală doar pentru extensiile de unghii, ci devine și un asistent indispensabil atunci când creați diverse elemente decorative. Aceasta poate manipula cu ușurință culori de gel, sclipici, pudre irizate și alte materiale, deschizând o gamă largă de posibilități creative.

Fie că lucrați ca manichiuristă și pedichiuristă într-un salon sau faceți extensii de unghii acasă, pensula pentru gel va fi un companion de încredere. Datorită preciziei și eficienței sale ridicate, veți putea lucra rapid și profesionist, creând modele frumoase care vor încânta atât dumneavoastră, cât și clientele dumneavoastră.

Drept urmare, atunci când achiziționați peria pentru gel de la Global Fashion, puteți avea încredere în calitatea, funcționalitatea și capacitatea sa de a face față celor mai solicitante sarcini. Aceasta vă va ajuta să obțineți rezultate excelente în designul unghiilor și va deveni un instrument indispensabil în colecția dumneavoastră.