Perii cu gel Global Fashion B-9, 6 buc, roz

Codul produsului: 12835
Număr articol: B-9-pink
Soldul stocului: nu avem în stoc
9 cumpărat
Specificaţii
Specificaţii
Număr articol B-9-pink
Vizualizări 34
Dimensiunile
Lungimea 23.00
Lăţimea 5.50
Înălțimea 0.50
Opinii (0)

Selectați numărul corespunzător
de stele

Imagini

Nu sunt opinii despre acest produs.

Perii cu gel Global Fashion B-9 sunt accesoriile perfecte pentru orice persoană interesată de arta de decorare a unghiilor. Setul de 6 perii de culoare roz este creat pentru a ajuta la aplicarea ușoară și precisă a gelului pe unghii, indiferent de nivelul de experiență al utilizatorului.

Perii sunt concepuți cu o tehnologie avansată, pentru a crea o suprafață netedă și uniformă, astfel încât să puteți obține designuri complexe și detaliate cu ușurință. Aceștia sunt fabricați cu materiale de înaltă calitate, care nu numai că vor rezista în timp, dar vor fi și cu siguranță confortabili de utilizat.

Acest set de perii cu gel este deosebit de util pentru cei care încearcă să creeze modele noi și mai complexe pe unghiile lor, fără a fi nevoie de un artist profesionist. Acești perii sunt accesoriul potrivit pentru orice tip de gel, iar datorită formei ergonomice, sunt ușor de manevrat și de utilizat pentru orice design.

În plus, perii Global Fashion B-9 sunt ușor de curățat și de întreținut, deoarece se pot spăla cu ușurință cu apă și săpun. Setul vine cu un tub de protecție, astfel încât pentru a vă proteja perii, fiind astfel ușor de transportat și depozitat.

Pe scurt, perii cu gel Global Fashion B-9 sunt o investiție excelentă pentru oricine dorește să-și îmbunătățească arta manichiurii acasă, indiferent de nivelul de experiență. Dacă doriți să transformați unghiile dumneavoastră în adevărate opere de artă, acești perii sunt alegerea perfectă!