Vârf de carbură conic ascuțit, crestătură albastră

Codul produsului: 12865
Soldul stocului: mult
120 lei
6,29 €
6,80 $
205 cumpărat

Cantitate:

205 cumpărat
Specificaţii
Specificaţii
Vizualizări 612
Dimensiunile
Lungimea 1.80
Lăţimea 1.80
Înălțimea 7.00
Opinii (0)

Selectați numărul corespunzător
de stele

Imagini

Nu sunt opinii despre acest produs.

Un vârf de carbură conic ascuțit este un accesoriu util și eficient pentru frezele electrice folosite în aparatele pentru manichiura-pedichiura. Acest vârf este confecționat dintr-un material durabil și rezistent la uzură, care face ca acesta să fie una dintre cele mai bune opțiuni pentru utilizarea frecventă.

Cu cel mai îngust vârf, aparatul poate fi folosit pentru a curăța bine zona cuticulei, care este dificil de ajuns cu unelte tradiționale. Mai mult decât atât, vârful conic ascuțit poate fi folosit pentru a finisa și netezi suprafața unghiilor, pentru a face forma dorită și pentru a îndepărta ușor pielea moartă.

Crestătura albastră de pe vârful de carbură indică faptul că acesta este un vârf de calitate superioară, fabricat dintr-un carburațiu durabil care oferă calitate și performanță maximă în timpul utilizării.

Este important să se folosească acest vârf în mod corespunzător, să se evite aplicarea forței excesive și să se țină cont de timpul de funcționare continuă recomandat pentru evitarea supraîncălzirii și deteriorării vârfului. O îngrijire corespunzătoare a acestui accesoriu și o utilizare corectă îl vor menține într-o stare bună de utilizare și îți vor oferi o manichiură și pedichiură profesionistă la fiecare utilizare.