Tampon de cauciuc pentru lustruire (dur, grosier), 1 bucată, 03

Codul produsului: 13111
Soldul stocului: nu avem în stoc
56 cumpărat
Specificaţii
Specificaţii
Vizualizări 3
Dimensiunile
Lungimea 7.30
Lăţimea 4.00
Înălțimea 0.60
Opinii (0)

Selectați numărul corespunzător
de stele

Imagini

Nu sunt opinii despre acest produs.

Tamponul de cauciuc pentru lustruire este un instrument foarte util în domeniul manichiurii și pedichiurii. Acesta este disponibil în diferite variante, în funcție de duritatea și grosimea sa, dar în acest articol ne vom concentra pe tamponul dur și grosier, cu o bucată și numărul 03.

Tamponul de cauciuc grosier este folosit pentru a rafina suprafața unghiilor și pentru a le face să arate mai netede și mai lucioase. Acesta poate fi utilizat atât pentru unghiile naturale, cât și pentru cele false, dar trebuie să fie folosit cu grijă pentru a evita deteriorarea lor.

Modul de utilizare al tamponului de cauciuc grosier este foarte simplu. În primul rând, trebuie să ștergeți suprafata unghiei cu o lamă specială sau cu o soluție de curățare pentru a elimina uleiul si praful. Apoi, trebuie să fixați tamponul de cauciuc pe freza electrica și să începeți să lucrați cu atenție pe suprafața fiecărei unghii. În acest fel, veți obține o oglindire perfectă, fără urme sau fisuri.

Este important să rețineți că, în timp ce folosiți tamponul de cauciuc grosier, trebuie să lucrați cu o viteza redusa a frezei și să fiți atenți să nu exercitați prea multă presiune asupra unghiilor. În caz contrar, puteți să le deteriorați și, astfel, să le slăbiți sau să le desprindeți.

În plus, tamponul de cauciuc grosier trebuie curățat cu atenție după fiecare folosire, folosind o perie specială sau o cârpă umedă. În acest fel, veți prelungi viața utilă a acestuia și veți menține un nivel ridicat de igienă în salonul dumneavoastră de frumusețe.

Pentru a concluziona, tamponul de cauciuc grosier este un instrument esențial pentru orice specialist în domeniul manichiurii și pedichiurii. Acesta este disponibil la un preț accesibil și poate fi achiziționat din magazinele specializate. Cu ajutorul său, veți putea obține un nivel de precizie și de profesionalism deosebit, care va fi apreciat de clientela dumneavoastră și va contribui la dezvoltarea afacerii dumneavoastră.