Perie de păr 4001 (culori asortate)

Codul produsului: 13949
Soldul stocului: nu avem în stoc
45 lei
2,35 €
2,51 $
3 cumpărat
3 cumpărat
Specificaţii
Specificaţii
Vizualizări 61
Opinii (0)

Selectați numărul corespunzător
de stele

Imagini

Nu sunt opinii despre acest produs.

Peria de par 4001 este un instrument foarte important in ingrijirea parului si reprezinta o solutie practica, eficienta si accesibila pentru a-ti face parul sa arate perfect! Aceasta perie de par este disponibila in culori asortate si este perfecta pentru toate tipurile de par.

Design-ul excelent, dar si materialele de calitate superioara din care este fabricata peria, fac ca acest produs sa fie unul dintre cele mai bune atunci cand vine vorba de ingrijirea si coafarea parului. Structura să este simpla, astfel ca poti fi sigur ca peria de par 4001 iti va oferi un confort maxim in timpul utilizarii.

Design-ul ergonomic al acestei perii de par este conceput pentru a intampina nevoile utilizatorului, oferind o aderenta perfecta si construita special pentru a ajuta la sprijinirea manevrei fara efort. Astfel, iti va fi usor sa utilizezi peria atunci cand vrei sa stabilesti un aspect sofisticat si estetic parului tau.

Peria 4001 asigura o coafare superioara, intrucat elimina eficient staticitatea parului si ajuta la descalcirea si netezirea firelor de par. Este ideala pentru a minimiza efectul "frizurei" dupa ce iesi din dus sau dupa o activitate fizica intensa.

De asemenea, peria poate fi utilizata atat pentru perierea parului uscat, cat si pentru coafarea acestuia in timpul procesului de uscare. Asadar, atunci cand parul este ud, peria de par 4001 va fi cea mai potrivita alegere pentru un par matasos si aspectuos.

In concluzie, peria de par 4001 este o achizitie pe care o recomandam tuturor, fiind un produs durabil, eficient si foarte usor de utilizat. Indiferent de stilul de coafura pe care il preferi, cu aceasta perie vei reusi cu siguranta sa iti transformi parul intr-un accesoriu elegant si stilat.