Set de lac de gel (4 buc) + lampă, numărul 1

Codul produsului: 14254
Soldul stocului: nu avem în stoc
Specificaţii
Specificaţii
Vizualizări 3
Opinii (0)

Selectați numărul corespunzător
de stele

Imagini

Nu sunt opinii despre acest produs.


Setul de lac de gel (4 buc) + lampă este un kit perfect pentru a obține unghiile dorite în confortul propriei locuințe. Acesta conține toate instrumentele necesare pentru a crea manichiura perfectă, indiferent de îndemânarea ta în ale manichiurii.

Lampă LED încorporată în set, ușurează uscarea stratului de lac de gel, astfel încât manichiura ta va fi gata în timp record. Lumina LED specială nu afectează unghiile naturale în niciun fel și astfel, acestea își vor păstra aspectul sănătos.

Setul conține 4 culori de lac de gel: roșu, roz pal, alb și negru. Aceste culori sunt ideale pentru a obține o manichiură elegantă și rafinată, însă pot fi combinate pentru a obține o multitudine de stiluri și culori.

Datorită faptului că lacul de gel este mai gros decât lacul tradițional, rezultatul va fi o manichiură impecabilă, lipsită de imperfecțiuni sau zgârieturi. Mai mult, această manichiură va dura mult mai mult decât o manichiură standard, fiind ideală pentru femeile care sunt mereu în mișcare și care nu au timp să își repare unghiile la fiecare două zile.

Setul de lac de gel (4 buc) + lampă este un cadou perfect pentru prietenele tale, mamele sau surorile tale, dar poate fi și un mod excelent de a îți răsfăța unghiile în confortul propriei case. Cu ajutorul acestui kit, vei putea crea manichiura perfectă, indiferent de timpul disponibil sau de experiența ta în ale manichiurii.