Набор колпачков (3 шт) и резиновая насадка, размер 16*25 мм, #150 pink

Codul produsului: 14654
Soldul stocului: nu avem în stoc
75 lei
3,91 €
4,20 $
8 cumpărat
8 cumpărat
Specificaţii
Specificaţii
Vizualizări 22
Opinii (0)

Selectați numărul corespunzător
de stele

Imagini

Nu sunt opinii despre acest produs.

Dacă îți place să îți faci singură manichiura sau pedichiura, atunci un set de colăcei pentru freza electrică poate fi un ajutor de neînlocuit. Setul de colăcei conține trei bucăți, iar în plus vine și o rezervă de cauciuc, de dimensiunea 16 * 25 mm, de culoare roz închisă.

Acești colăcei sunt realizați dintr-un material de calitate, durabil, ceea ce îți permite să-i utilizezi de nenumărate ori, fără să îți faci griji că se vor deteriora sau că vor ceda în timpul utilizării.

Datorită abrazivului de calitate înaltă și al densității uniforme a granulelor, acești colăcei sunt ideali pentru șlefuirea și polizarea suprafețelor unghiilor. Acești colăcei sunt de asemenea potriviți și pentru indepartarea ojei vechi.

Cu ajutorul frezei electrice, vei obține unghii frumoase, bine întreținute și perfecte. Acum ai posibilitatea de a te bucura de o manichiură de salon la tine acasă, cu ajutorul acestor colăcei și al frezei electrice.

În concluzie, setul de colăcei cu rezevă de cauciuc este un produs indispensabil în trusa ta de manichiură - pedichiură. Alege calitatea și îți vei bucura de o manichiură perfectă oricând dorești.