Камни Swarovski опал, размер микс, Global Fashion

Codul produsului: 14503
Soldul stocului: nu avem în stoc
1 cumpărat
Specificaţii
Specificaţii
Vizualizări 2
Opinii (0)

Selectați numărul corespunzător
de stele

Imagini

Nu sunt opinii despre acest produs.


Global Fashion este unul dintre cei mai mari distribuitori de accesorii pentru unghii, cu un portofoliu larg de produse precum extensii de unghii, decoratiuni si cristale Swarovski. Printre cele mai populare produse se numara colectia de cristale Swarovski opal, in dimensiuni mixte.

Cristalele Swarovski opal ofera stralucire unica oricarui model de manichiura sau pedichiura. Aceste cristale sunt ideale pentru a crea combinatii impresionante de culori si texturi, adaugandu-le stilului tau personalitate si eleganta.

Caracteristica distinctiva a cristalelor Swarovski opal este luminozitatea. Acestia contin elemente de opal artificial, care ofera un aspect rafinat si stralucitor. In plus, acestea vin in dimensiuni mixte, care le fac potrivite pentru orice proiect de decorare a unghiilor.

Toate aceste calitati si avantaje fac din cristalele Swarovski opal o alegere populara pentru saloanele de infrumusetare si pentru manichiuriste profesioniste. De asemenea, sunt usor de utilizat si pot fi fixate cu adeziv sau cu ajutorul unui instrument special. Colectia de cristale Swarovski opal este disponibila in pachete cu diferite dimensiuni si culori.

Global Fashion ofera o gama variata de produse si servicii pentru a satisface nevoile fiecarui client. Daca esti in cautarea de inspiratie pentru unghiile tale sau doresti sa adaugi ceva special colectiei tale, cristalele Swarovski opal sunt alegerea perfecta!