Силиконовая форма для 5D гель-пластилина 9

Codul produsului: 14535
Soldul stocului: nu avem în stoc
2 cumpărat
Specificaţii
Specificaţii
Vizualizări 1
Opinii (0)

Selectați numărul corespunzător
de stele

Imagini

Nu sunt opinii despre acest produs.

Siliconul este un material foarte utilizat in producerea de accesorii pentru unghii, motiv pentru care siliconul formeaza o parte importanta din portofoliul oricarui artist de unghii. Una dintre cele mai populare forme de silicon pentru unghii este forma 5D pentru gel.

Forma 5D pentru gel este perfecta pentru decorarea unghiilor intr-un mod unic si creativ, datorita faptului ca aceasta forma ofera un nivel ridicat de detaliu in momentul aplicarii. Datorita acestei forme, artistii de unghii pot crea modele detaliate si tridimensionale cu usurinta.

Aceasta forma este disponibila in mai multe dimensiuni si tipuri de modele, inclusiv modele geometrice, florale sau abstracte. Forma este fabricata dintr-un silicon de inalta calitate, care ii confera rezistenta si durabilitate in timp, iar golurile din forma sunt usor de utilizat si practic se potrivesc cu dimensiunea pensulei de gel.

Cand doriti sa folositi forma 5D pentru gel, trebuie sa va asigurati ca unghiile sunt nete si curate. Aplicati o baza de unghii si asteptati pana cand aceasta se usuca complet. Trageti burtica gelului pe forma 5D folosind o pensula de gel, apoi asezati forma pe unghia dorita si presati cu grija. Lasati gelul sa se usuce, apoi scoateti cu atentie forma pentru a dezvalui designul frumos si detaliat creat.

In concluzie, daca doriti sa adaugati un plus de creativitate si unicitate vanzarii de servicii de unghii, investiti in forma 5D pentru gel si incepeti sa creati modele tridimensionale interesante si atractive. Aceasta forma va permite sa creati cu usurinta modele personalizate si detaliate, care cu siguranta vor impresiona clientii si vor atrage noi potentiati clienti.