Силиконовая форма для 5D гель-пластилина 14

Codul produsului: 14540
Soldul stocului: nu avem în stoc
Specificaţii
Specificaţii
Vizualizări 5
Opinii (0)

Selectați numărul corespunzător
de stele

Imagini

Nu sunt opinii despre acest produs.

Siliconul devine din ce în ce mai popular în lumea decorării unghiilor și așa ar fi o greșeală să nu profiți de avantajele sale. Una dintre cele mai populare opțiuni este forma de silicon pentru 5D gel-polimer, care permite să obțineți modele și forme deosebit de complexe și detaliate.

Această formă este disponibilă în diferite dimensiuni, dar toate au aceleași caracteristici - sunt realizate dintr-un silicon de înaltă calitate, foarte flexibil, care vă va permite să extrageți cu ușurință modelele create, fără să se rupă sau să se rupă. Forma de silicon are o formă similară cu un șablon, ceea ce înseamnă că designul poate fi aplicat într-o manieră precisă și ușor de urmat.

Este important să aveți în vedere că această formă este concepută special pentru gel-polimer (polimer gel sau gel UV) și nu pentru lac de unghii, așa că încercați să nu o folosiți pentru alte tipuri de decoarațiuni.

Folosirea acestei forme nu a fost niciodată mai ușoară. Așezați forma pe baza unghiei și umpleți cât doriți cu gel-polimer. Dacă doriți un model complex, adăugați mai mult gel-polimer în zona cu detalii, iar dacă doriți un model mai simplu, umpleți doar zona lăsată goală.

Dacă sunteți o persoană pasionată de decorarea unghiilor și doriți să beneficiați de toate avantajele pe care le poate oferi siliconul, forma de silicon pentru 5D gel-polimer este opțiunea perfectă pentru dvs. Puneți creativitatea la treabă și creați modele unice și originale în cel mai scurt timp posibil!