Безворсовые салфетки ibd, 80 шт

Codul produsului: 15195
Soldul stocului: nu avem în stoc
7 cumpărat
Specificaţii
Specificaţii
Vizualizări 3
Opinii (0)

Selectați numărul corespunzător
de stele

Imagini

Nu sunt opinii despre acest produs.

Безворсовые салфетки ibd sunt un material de unică folosință esențial în salonul de îngrijire a unghiilor. Acestea sunt utile pentru a efectua mai multe etape ale manichiurii, inclusiv îndepărtarea stratului lipicios al gelului sau a lacului de unghii.

Fiecare cutie conține 80 de bucăți, astfel încât poate fi folosită de mai multe ori și poate servi la mai multe clienți. Este important să utilizați o sârma metalică pentru a lua o singură bucată în timpul utilizării, pentru a evita contaminarea sârmelor cu bacterii și pentru a preveni pierderea altor șervețele din cutie.

Una dintre cele mai bune caracteristici ale acestor șervețele este faptul că sunt fără fir. Acest lucru înseamnă că nu vor lăsa fire sau alte materiale pe unghii sau alte suprafețe, ceea ce este ideal în timpul aplicării produselor de îngrijire a unghiilor. Șervețelele sunt, de asemenea, moi și pufoase, astfel încât să nu zgârie suprafața unghiilor sau pielea în timpul utilizării.

Pe lângă utilizarea în salon, șervețelele ibd pot fi utilizate și acasă, pentru o îngrijire perfectă a unghiilor. Ele sunt ideale pentru a îndepărta rapid lacul de pe unghii, fără a lăsa urme sau pete.

În concluzie, șervețelele fără fir ibd sunt un element de bază în salonul de îngrijire a unghiilor, ceea ce le face o investiție inteligentă pentru orice profesionist care dorește să ofere clienților săi cele mai bune servicii. De asemenea, acestea pot fi utilizate cu ușurință acasă, pentru a vă menține unghiile curate și îngrijite în mod constant.