Milliart Nails 2D слайдеры MN-325

Codul produsului: 15430
Soldul stocului: nu avem în stoc
10 cumpărat
Specificaţii
Specificaţii
Vizualizări 2
Dimensiunile
Lungimea 10.30
Lăţimea 5.30
Opinii (0)

Selectați numărul corespunzător
de stele

Imagini

Nu sunt opinii despre acest produs.

Milliart Nails a lansat recent o nouă colecție de 2D слайдеры - MN-325, care poate transforma rapid și ușor orice manichiură într-un adevărat spectacol de artă pentru unghii. Acești слайдеры sunt în formă de flori și inimi mici, perfecte pentru a crea modele delicate și romantice.

Acești слайдеры sunt foarte ușor de utilizat. Pur și simplu aplicați o culoare strălucitoare pe unghiile dvs., așteptați să se usuce și apoi aplicați слайдерul în locul dorit. Pentru a fixa слайдerele, adăugați un strat protector de lac de unghii.După uscare, veți avea o manichiură magnifică, care va atrage cu siguranță toate privirile.

MN-325 este potrivit pentru orice ocazie. De la nunți și petreceri, la întâlniri romantice, acesta poate adăuga un plus de stil și eleganță oricărei ținute. De asemenea, este și un cadou frumos pentru cei dragi care adoră să-și îngrijească unghiile.

Cu Milliart Nails și 2D слайдеры MN-325, puteți crea modele de unghii unice și originale, experimentând diferite culori și combinații. Acești слайдеры vă oferă o mulțime de posibilități pentru a vă exprima creativitatea și a vă bucura de frumoasa artă a unghiilor.

În concluzie, 2D слайдеры Milliart Nails MN-325 sunt o adăugare grozavă la colecția dvs. de accesorii pentru unghii și vor transforma orice manichiură tradițională într-un adevărat capodoperă. Încercați-le astăzi și fiți pregătiți să impresionați cu privire la unghiile dvs. spectaculoase!