Декор для ногтей, набор слюда 8, 6 шт

Codul produsului: 15577
Soldul stocului: nu avem în stoc
5 cumpărat
Specificaţii
Specificaţii
Vizualizări 1
Opinii (0)

Selectați numărul corespunzător
de stele

Imagini

Nu sunt opinii despre acest produs.

În ultimii ani, trecerea de la unghiile simple la cele decorate și personalizate a devenit o tendință populară în lumea manichiurii. Decorațiunile unghiilor sunt acum considerate o formă de artă, iar opțiunile variază de la extensii de unghii la modele complexe cu sclipici și pietre.

Unul dintre cele mai populare și accesibile metode de decorare a unghiilor este cu ajutorul seturilor de sclipici. Unul dintre cele mai populare astfel de seturi este набор слюда 8, 6 шт. 

Acest set include șase culori diferite de sclipici sub formă de felii subțiri. Fiecare feliuță de sclipici are o dimensiune de aproximativ 1,5 cm pe 2,5 cm și poate fi utilizată pentru a crea un efect deosebit pe unghiile deja vopsite.

Pentru a aplica sclipiciul, trebuie să întindeți un strat de lac transparent sau bază pe unghii, apoi să lipiți săgețile de sclipici pe vârfurile degetelor și să le presați cu grijă pentru a le fixa. Dacă doriți să creați un efect mai dramatic, puteți amesteca culorile sau puteți aplica mai mult sclipici pe unghiile cele mai lungi.

Cu помощью setului de sclipici, puteți face mai mult decât să decorați unghiile; puteți să le transformați într-o operă de artă portabilă. Fiind o modalitate simplă și ieftină de a vă decora unghiile, acest set este un must-have în colecția dumneavoastră de produse de manichiură.

Nu trebuie să fiți un expert în arta unghiilor pentru a aplica acest set de sclipici. Tot ce trebuie să faceți este să vă jucați cu culorile și modelele pentru a obține unghiile perfecte pe care le veți purta cu încredere și stil.